Ekskluzīvi Mana pieredze un sajūtas, esot tik tuvu Fredija Merkūrija privātajai dzīvei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Pēc raksta "Par ko klusē Fredija Merkūrija tūkstošus vērtās privātās lietas" publicēšanas ar mums, TVNET redakciju, sazinājās Eduards, kurš labprāt dalījās savā pieredzē, apmeklējot septembrī atklāto "Sotheby’s" izsoļu nama prezentēto kolekciju - "Freddie Mercury: A World of His Own". Tā kā ASV sākusies "Queen" koncertturneja, mums šķita īpaši vērtīgi Merkūrija rūpīgi glabātās privātās lietas aplūkot no parasta apmeklētāja skatu punkta. Lasi un uzzini, kā patiesībā izskatījās un ko sevī sajuta Eduards, kad tuvumā varēja aplūkot priekšmetus, kas liecināja ne tikai par Merkūrija daudzajām kaislībām, bet arī iedzimto gaumi, izcilu mākslinieciskumu un kultūras inteliģenci. 

Pēc pusstundas pastaigas jau manām garu rindu, kas apvijas kvartālam un liecina, ka esam pietuvojušies pirmajam apskates punktam – “Freddie Mercury: A World of His Own” izstādei Sotheby’s Londonas izsoļu namā. Lai gan esam ieradušies uz izstādes darba laika sākumu, ātri top skaidrs, ka nāksies stāvēt rindā. Izmantojam iespēju nobaudīt Sotheby’s kafejnīcas “Miko and Delilah” (uz izstādes laiku nosaukta Fredija Merkūrija kaķu vārdos) kafiju, lai īsinātu laiku. Kafejnīcas sienas rotā Fredija Merkūrija bildes ar viņa kaķi, kā arī visa kafejnīca ir ar kaķu motīviem.

Pēc vairāk kā stundu ilgas gaidīšanas rindā tiekam laipni ieaicināti sākt Sotheby’s nama izstāžu zāļu apskati. Izstāde sākas ar japāņu mākslas un mājas lietu sadaļu, kā arī Fredija Merkūrija kimono, kurš bija viņam laikā, kad viesojies Japānā...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu