Meistarklasēs apgūst praktiskas tehnikas intīmās dzīves uzlabošanai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Novembrī intīmpreču veikals un seksuālās izglītības centrs SexyStyle atkārtos meistarklases, kuras aizvadītajā gadā raisījušas apmeklētāju vislielāko interesi. Jau otro gadu pēc kārtas pieprasītākās tēmas ir erotiskās sasiešanas māksla šibari un “intīmie rokdarbi”. Tajās interesenti apgūst praktiskus paņēmienus intīmās dzīves pilnveidošanai.

Latvijā arvien vairāk entuziastu vēlas atklāt Japānas erotiskās sasiešanas mākslas šibari kulturālo, sociālo un psiholoģisko daudzpusību, kā arī iemācīties paši siet mezglus un izzināt drošības un komunikācijas aspektus. Šī prakse tiek izmantota gan kā erotiska spēle, kuras laikā notiek partneru fiziska un garīga satuvināšanās, gan radoša nodarbe, kuras rezultāts piešķir īpašu noskaņu fotosesijās. Šibari pamatus SexyStyle meistarklasē varēs apgūt 22. novembrī.

Sieviešu interesi šogad īpaši piesaistīja SexyStyle ekspertes un līdzīpašnieces Elīnas Zeseres vadītā “intīmo rokdarbu” meistarklase “Perfektais handjob jeb rokdarbi neaizmirstamai baudai”, kurā dalībnieces smeļas padomus, kā sagādāt partnerim patīkamas sajūtas, izmantojot rokas, piemērotas pieaugušo rotaļlietas un intīmo kosmētiku. Tā tiks atkārtota 15. novembrī. Visās meistarklasēs tehnikas tiek demonstrētas, izmantojot mācību mulāžas.

Sieviešu vidū atsaucību guvusi arī SexyStyle jaunākā meistarklase “Sievietes ķermeņa balsts: iegurņa pamatnes attīstīšana veselībai un baudai”, kas notiks 25. novembrī.

Tajā topošā fizioterapeite un SexyStyle eksperte Laura Zutere dalīsies zināšanās, ko iesākt, lai nesastaptos ar tādiem vājas vai pārāk saspringtas iegurņa pamatnes muskulatūras simptomiem kā urīna nesaturēšana, mazā iegurņa orgānu noslīdējumi, seksuālās baudas trūkums un citiem. Apmeklētājas izmēģinās praktiskus vingrojumu un elpošanas paņēmienus, kā arī kliedēs neskaidrības par populārajiem Kēgela vingrinājumiem.

Noslēdzošā meistarklase 29. novembrī būs veltīta tam, kā padarīt seksuālo dzīvi krāšņāku, intīmajās rotaļās pievēršot uzmanību pēcpuses zonai. «Seksam ir divas galvenās funkcijas – dzimtas turpināšana un hēdonisms jeb baudas piedzīvošana visplašākajā nozīmē. Kad cilvēka pamatvajadzības ir apmierinātas, atlikusī enerģija iedvesmo meklēt arvien jaunus veidus, kā padarīt dzīvi un tās intīmo pusi aizraujošāku,» komentē meistarklases vadītāja, seksualitātes pētniece un pasniedzēja Natalja Sorokina.

Meistarklases norisinās SexyStyle ekspozīcijas telpā K. Barona ielā 33a, Rīgā. Ieeja no 18 gadu vecuma.

Plašāka informācija pieejama šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu