Noskaties Aculiecinieks Lielbritānijā iemūžina iespaidīgu policistu pakaļdzīšanās operāciju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādam britu autovadītājam izdevies iemūžināt ļoti iespaidīgu policijas pakaļdzīšanos agresīvam autovadītājam, kurš neapstājās pēc likumsargu aicinājumiem.

Kā vēsta britu mediji, spraigā pakaļdzīšanās notikusi 8. novembrī Varingtonā uz lielceļiem M56 un M6. Šī operācija radījusi pamatīgu haosu visā ceļu satiksmē.

Ap plkst. 15.30 pēc vietējā laikā Češīras policija uz autoceļa A49 netālu no Stretonas mēģināja apturēt BMW kabrioletu, pie kura stūres sēdēja 34 gadus vecs Mančestras iedzīvotājs.

Šoferis ignorēja likumsargu aicinājumus apstāties un nogriezās uz autoceļa M56, bet pēc tam M6, mēģinot aizbēgt pa pretējo joslu. Likumsargiem galu galā pārgalvīgo autobraucēju izdevās apturēt.

Šoferis tika apcietināts par agresīvu braukšanu, nepakļaušanos policijas prasībām, par viltotu automašīnas numura zīmi, par braukšanu narkotisko vielu un alkohola ietekmē. Vīrietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Video kadros redzams, ka spraigajā operācijā tika iesaistītas vairākas gan trafarētās, gan netrafarētās policijas mašīnas. Dažas no tām sadursmē tika sabojātas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu