Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 13. līdz 19. novembrim.

AUNS

Domu lidojumam nav robežu – pats brīnīsies, kā tik kreatīvas idejas var ienākt prātā. Bet ienāks. Turklāt ar savām iecerēm spēsi aizraut un iedvesmot citus. Ļoti iespējams, atradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties un arī draudzēties. Taču ar visiem tev nav pa ceļam – izvēlies par kompanjoniem tos, ar ko iepriekš „pus puds sāls kopā apēsts”. Finansiālais ieguvums diez vai radīsies uzreiz, ir jābruņojas ar pacietību. Uzmanība pievēršana arī lietišķajai pusei un „ekseļa” aprēķiniem, un tad jau viss notiks. Brīvdienās dodies ceļojumā, apmeklē izklaides pasākumus vai aicini draugus sportiskās aktivitātēs.

VĒRSIS

„Turpmākajos divdesmit gados tu visvairāk nožēlosi tās lietas, kuras šodien neesi izdarījis, nekā tās, kuras izdarīji,” esot teicis Marks Tvens. Liec aiz auss šo domugraudu un nebremzē sevi ar pārlieku piesardzību. Vēlāk tiešām var būt žēl, jo kāds cits izdarījis vairāk, labāk, gājis tālāk... Tavas iespējas ir šeit un tagad! Turklāt kāda iecere izrādīsies finansiāli izdevīga, kaut arī sākotnēji uz to raudzīsies skeptiski. Brīvajā laikā vēlēsies no sirds paslinkot – izgulēties, laiskoties, pasūtīt maltītes ar piegādi un nedomāt par sadzīves rūpēm... Dažkārt vajag arī tā. Apcerīgs noskaņojums sirdslietās.

DVĪŅI

Kaut arī esi tolerants cilvēks un respektē dažādus viedokļus, šonedēļ var rasties domstarpības ar kolēģiem vai sadarbības partneriem. Dažādos darbos un lietišķo jautājumu risināšanā vēlēsies precizitāti un ātru rezultātu, taču procesi var bremzēties. Tas radīs stresu, un zudīs savaldība. Ko iesākt? Pusdienas laikā un pēc darba dodies pastaigā, sakārto domas, uzklausi citus. Svarīgās lietas vēlams atlikt uz vēlāku laiku un vairāk pievērsties privātajai dzīvei. Attiecību tēmā daudz tīkamu emociju, mīļums un dvēseles siltums. Brīvajiem ļaudīm kāda dzirkstelīte koķetā acu skatā var sasildīt sirdi.

VĒZIS

Saimnieciskā daba ņems virsroku arī darba vidē – sekosi līdzi, lai viss kārtīgi un ekonomiski. Kāds caurskatīs budžeta ciparus, kāds rūpēsies par biroja uzpošanu un labiekārtošanu, kāds risinās sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem par maksājumu samazināšanu. Šī nedēļa ļoti piemērota arī jaunu iespēju apzināšanai: ielūkojies darba sludinājumu portālos, apdomā biznesa plānu, pameklē kādas atbalsta programmas pieejamas. Ir vērts profesionālajā jomā kaut ko mainīt. Nedēļas nogalē, valsts svētu noskaņās klāsi mielasta galdu un aicināsi ciemos savējos. Patriotisks un pacilāts garastāvoklis.

LAUVA

Šajā nedēļā vajadzētu būt pieticīgam – spožie iznācieni un vēlme pēc starmešu gaismas var būt pārspīlēta un līdz ar to apkārtējos raisīt smaidu. Kad pats to pamanīsi, nejutīsies komfortabli. Nesaki katrā teikumā: „Es!” un ieklausies apkārtējo viedoklī. Kolēģu priekšlikumi izrādīsies ļoti noderīgi. Uz citu solījumiem pārāk paļauties nevajag, taču sadarbība ar uzticamiem un pārbaudītiem kompanjoniem būs auglīga. Privātajā dzīvē iespējami aizraujoši piedzīvojumi, kas sagroza prātu un neiziet no atmiņas. Turpinājums un attīstība atkarīga no tevis.

JAUNAVA

Tāda sajūta, ka rudenīgās dienas kļūst pelēkas... Nebīsties piešķirt dzīvei jaunas krāsas, jo to spēj tikai tu pats. Iedvesma „no malas” nenāks, tāpēc ielūkojies savos ideju plauktiņos un nebīsties iziet ārpus ierastās komforta zonas. Ja arī sāk darboties iekšējais kritiķis, tas nav traucēklis, lai kaut kas kavētos darbā vai biznesā. Ieskaties maciņā un ieskaties bankas kontā – vai tur viss kārtībā. Ir vērts apdomāt jaunus peļņas variantus. Iepērkoties nedēļas nogalei, izvēlies to, kas patiešām nepieciešams, jo pastāv pārtērēšanās riski. Brīvdienās sirsnīgas rūpes par saviem mīļajiem. Ja esi viens, tad jāpadomā – kāpēc?

SVARI

Diezgan dziļi cilvēkos ir iesakņojies uzskats, ka rudens nāk ar skumīgi apcerīgu noskaņu. Var jau būt... bet tas nav par tevi. Šī nedēļa solās būt ļoti iedvesmojoša. Daudz emociju, daudz interesantu ideju. Tavs radošais gars gribēs izpausties un pat izdarīt ko neprātīgu. Kāds vēlēsies dzīvē kaut ko mainīt pat ļoti radikāli. Ja rodas jaunas iespējas profesionālajā jomā, tad rēķinies, ka būs jāstrādā vaiga sviedros, bet vēlāk tiksi godam atalgots. Nedēļas nogalē saimnieciskie pienākumi - jāsakārto māja, jāparosās virtuvē. Varbūt arī valsts dzimšanas dienā jāuzņem ciemiņi.

SKORPIONS

Tu zini savu vērtību un ambīciju netrūkst! Ja rodas iespējas, piesaki savu kandidatūru augstākam amatam vai apdomā privātā biznesa projektus. Lai arī ko saka un domā citi, šis ir brīdis, kad iespējas izcelties, izvirzīties un parādīt savu potenciālu un profesionalitāti. Mēdz teikt, ka lieli un labi darbi saliedējot cilvēkus. To pats vari pārbaudīt, veidojot spēcīgu komandu. Radīsies iespējas nopelnīt vai tikt pie kādiem bonusiem. Kādam var rasties vēlme iemācīties ko jaunu. Privātajā dzīvē iespējami strīdiņi, taču ar labiem vārdiem nesaprašanos nogludināsi.

STRĒLNIEKS

Dzīves gudrība un pieredze tev ir, taču laiks straujiem soļiem steidz uz priekšu, tehnoloģijas attīstās, mākslīgais intelekts paver arvien jaunas un jaunas iespējas. Vajag ielūkoties internetā, un pameklēt kursus vai seminārus, kas palīdz papildināt profesionālās iemaņas un iegūt jaunas zināšanas. Viss, ko iemācīsies, noderēs darbā vai biznesā, lai pavairotu ienākumus. Taču jāpavērtē, kas ir tavi sadarbības partneri un ar ko labāka sastrādāšanās. Nedēļas nogalē svarīgas sabiedriskās aktivitātes. Ballīte ar draugiem vai valsts svētku pasākumu apmeklējums. Sirdslietās - pārdomu brīdis.

MEŽĀZIS

Detektīvžanra klasikas tēls komisārs Erkils Puaro vienmēr paļāvās uz savām „pelēkajām šūniņām”, kas allaž čakli rosās. Dari arī tu tā un atradīsi risinājumus visdažādākajās situācijās, turklāt lieliski izpratīsi cilvēku nodomus un rīcības motīvus. Neparedzēti apstākļi vai kolēģu kļūmes var nokaitināt, bet, ja iestājas brīdis, kad gribās pateikt visiem visu, tad šoreiz labāk tomēr... ievelc elpu, un paturi sakāmo pie sevis. „Patiesības ministrijas” pieeja nedos labu rezultātu. Ir iespējas palielināt ienākumus, bet nevajadzētu pārāk lutināt savus mīļos. Dāvanu vērtība nav cenā, bet gan sirds siltumā. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās.

ŪDENSVĪRS

Dienas kā krāsains karuselis: mainās notikumi un cilvēku sejas, tostarp arī daudz jaunas informācijas. Ar to jābūt uzmanīgam un jātiek skaidrībā, kur patiesība un - vai tā ir tikai viena. Atceries: katrai medaļai divas puses. Darbā vai biznesā spēsi pārliecināt cilvēkus par savām idejām un iespējām tās realizēt. Ja kāds no partneriem tās tomēr apšauba, tad meklē citas sadarbības iespējas. Brīvdienās ar skubu jāķeras pie mājas darbiem, kas kādu laiku palikuši nedarīti. Varbūt pat jārīko talka ar mielastu vai vēli rudenīgu dārza pikniku noslēgumā.

ZIVIS

Nedēļas sākums diezgan saspringts, un arī turpmāk jāstrādā kārtīgi – precīzi un ar atdevi. Var gadīties, ka darbinieki vai kolēģi kaut ko izdarījuši nepareizi, un kādam tās kļūmes jālabo. Vari jau piktoties, bet darbi no tā uz priekšu nevirzīsies. Labāk ņemt un izdarīt. Taču nevajag būt par mūžīgo „pasaules glābēju”. Ja sadarbības partneri sagādā vilšanos, tad saki ardievas un meklē uzticamākus kompanjonus. Brīvdienās brīnišķīgs laiks, lai satiktos ar mīļoto un dotos piedzīvojumos. Savukārt ģimenes cilvēkiem - sirsnīga kopā būšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu