Kāpēc Velsas princese nēsā trīs, bet karaliene tikai vienu magones ziedu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Lielbritānijā noritējusi atceres diena (11.11.) kara veterāniem, kurā piedalījās arī britu karaliskā ģimene. Velsas princese un karaliene Kamilla bija ģērbušās melnā, un abām pie apģērba bija piespraustas nozīmītes ar magonēm. Kāpēc abām atšķiras magoņu ziedu skaits? 

Atceres pasākumā Velsas princese izvēlējās melnu militārā stila "Catherine Walker" mēteli ar augstu apkakli un dekoratīvu apdari. To rotāja trīs sarkanas magones un Karalisko gaisa spēku piespraudīte.  

Foto: SIPA/Scanpix

Lai gan pils nekad nav apstiprinājusi iemeslu, kāpēc Keita valkā trīs magones, tiek uzskatīts, ka tās varētu simbolizēt armiju, floti un gaisa spēkus. 

Vēl viena teorija par to, kāpēc Keita nēsā vairākas ziedu piespraudes, ir godināt ģimenes locekļus, kuri ir karojuši un gājuši bojā. Velsas princeses vecvecmāmiņai bija trīs brāļi, kuri tika nogalināti karagājienā Pirmā pasaules kara laikā.

Foto: AFP/SCANPIX

Tomēr tad nav atbildes, kāpēc 2014. gadā Keita nēsāja piespraudi tikai ar vienu magones ziedu.

Foto: Reuters/ScanPix

​Princesei pasākumā bija arī izteiksmīgi pērļu auskari, kas bija smalks piemiņas mājiens karalienei Elizabetei II. Karaliskie fani spriež, ka tie izskatās ļoti līdzīgi karalienes briljanta un pērļu piespraudei, ko pēdējo reizi Dienvidkorejā nēsāja karaliene savā 73. dzimšanas dienā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu