Rēzeknes novadā dzēsts plašs ugunsgrēks kādā saimniecībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Piektdienas vakarā Rēzeknes novadā dzēsts plašs ugunsgrēks kādā saimniecībā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.17.54 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Silmalas pagastu, kur dega saimniecības ēka un blakus esošās dzīvojamās mājas fasāde, kā arī divas vieglās automašīnas. Kopējā degšanas platība bija 200 kvadrātmetri. Plkst.22.25 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Piektdien no rīta ugunsdzēsēj glābēji steidzās uz Jelgavas novada Elejas pagastu, kur divstāvu sabiedriskā ēkā dega elektrības vadi nelielā platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 78 cilvēki. Ugunsdzēsēji glābēji izvēdināja telpas un devās prom.

Savukārt plkst.23.25 tika saņemts izsaukums uz Dienvidkurzemes novada Otaņķu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Dega ēkas pirmā stāva apkures telpa un starpstāvu pārsegums sešu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no mājas pašu spēkiem evakuējās trīs cilvēki, no kuriem viens tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Plkst.1.55 ugunsdzēsēji darbu notikuma vietā noslēdza.

Aizvadītajā diennaktī, no 17.novembra plkst.6.30 līdz 18.novembra plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 52 izsaukumus - 21 uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet 16 izsaukumi izrādījušies maldinoši, liecina dienesta apkopotā statistika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu