Pamela Andersone popularizē sarkano paklāju bez kosmētikas (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/Scanpix, TVNET kolāž

Aktrise, modele Pamela Andersone (56) 2023. gada "Britu modes balvas" pasniegšanas ceremonijā Londonas Karaliskajā Albertholā ieradās tērpusies baltā, brīva stila "Victoria Beckham" bikškostīmā un bez grima jeb meikapa. 

Pamela Andersone jau iepriekš izteicās par dabiskā skaistuma vērtību un aicinājumu iedvesmot arī citas sievietes beigt kautrēties dabiski novecot.

"Es jutos tik brīva. Tas nebija domāts kā paziņojums, ka es nesēžu grimēšanas krēslā trīs stundas," komentē Pamela. 

"Es mājās nelietoju ikdienā kosmētiku, kāpēc man tā būtu jālieto, ejot uz Parīzes modes nedēļu?" viņa komentē "People". "Es tiešām nezināju, ka kāds to pamanīs, bet es priecājos, ja tas kļuva par pozitīvu vēstījumu kādai sievietei."

Bijusī Baywatch zvaigzne piebilst, ka viņai nerūp novecošana. "Es to saucu par dzīvošanu, nevis novecošanu," viņa saka. "Dzīties pēc jaunības ir veltīgi. Viss, ko mēs varam darīt, ir aptvert to, kas mēs esam šobrīd, un būt mierā ar to, kur šobrīd stāvam."

"Man nav vairs jācenšas būt foršai," viņa saka par to, kas viņai patīk šajā dzīves posmā. "Es varu vienkārši būt es. Ir ļoti atbrīvoti justies ērti savā ādā."

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu