VIDEO Kravas automašīna ietriekusies ceļa barjerā

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Otrdienas, 12. decembra vakarā "Apollo.lv" aculiecinieks iemūžināja, ka Rumbulā virzienā uz Rīgas centru kravas automašīna ietriekusies ceļu sadalošajā barjerā.

Video redzams, ka kravas automašīnas viena daļa atrodas ceļa posmā virzienā uz Salaspili, savukārt otra daļa atrodas ceļa posmā virzienā uz Rīgas centru.

"Apollo.lv" noskaidroja Valsts policijā, ka šodien ap pulksten 18.30 Rīgā, Maskavas ielā notika kravas automašīnas DAF un vieglās automašīnas Toyota sadursme. Ceļu satiksmes negadījumā cieta divas personas, no kurām viena tika nogādāta medicīnas iestādē.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Latvijas Valsts ceļi ziemas sezonā aicina autobraucējus izmantot VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) diennakts bezmaksas informatīvo līniju 80005555, lai noskaidrotu nepieciešamo informāciju par satiksmi uz valsts autoceļiem, kā arī informētu ceļa pārvaldītāju par apledojumu, bedrēm, sniega sanesumiem vai citiem sarežģījumiem, kas ir novēroti uz autoceļiem. Informācija tiek operatīvi nodota atbildīgajiem dienestiem uzturēšanas darbu veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu