Video Sakritība vai ļauns joks? Saldus pusē, kur notika nelikumīgās medības, izmestas dzīvnieku iekšas (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Pirms vairāk nekā nedēļas sociālos tīklus un medijus pāršalca video, kurās redzamas pretlikumīgās medības no braucošas automašīnas, vēsta Panorāma. Notikuma vietā mētājas zvēru aknas, kuras, visticamāk, esot kāds ļauns joks par notikušo.

Pirms nedēļas šeit nekas tāds netika manīts, un policija lūdza palīgos Valsts meža dienestu (VMD), kas, izpētot atradumu, secināja, ka tās ir aknas no aptuveni 5 lopiem.

Varētu būt, ka aknas izmestas naktī uz otrdienu, 19. decembri. Dienesti spriež, ka atradums tieši malumedību vietā ir vai nu neiedomājama sakritība, vai arī ļauns joks par notikušo.

Šāvēja sieva intervijā "Latvijas Avīzei" sacīja, ka kolektīvs zināja un redzēja, kas notiek, bet tagad tiekot vainots tikai viņas vīrs. Šodien gan viņa LTV interviju atteica.

LTV sazinājās ar medību kolektīva "Jaunmuižas Mežrags", kura biedrs bija aizturētais briežu šāvējs, vadītāju Jāni Riekstiņu. Mednieka sievas pausto argumentu, ka nošautais zvērs esot sadalīts starp biedriem, viņš noliedza – tie esot meli.

Valsts policija par notikušajām medībām sākusi krimināllietu. Otrdien policijā apstiprināja, ka vienam vīrietim piemērots aizdomās turamā statuss, bet tiek vērtēta arī citu personu atbildība.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu