2023. gada sarkanā paklāja kleitas, kas lika atskatīties

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Aplūkosim 9 vakartērpus, kas par sevi lika runāt un daudziem izmežģīt kaklus atskatoties. 

Lēdija Gāga Kinoakadēmijas balvas pasniegšanā valkāja "Versace" darinātu kleitu no jaunākās rudens apģērbu kolekcijas. Caurspīdīgajam korsetes tērpam bija zema jostasvieta un pazemināta svārku daļa, ko atdalīja jostiņa, rotāta ar "Versace" logo - medūzas galvu. Lai gan kleita visu piesedza un tās siluets bija ļoti elegants, caurspīdīgās tērpa detaļas rosināja fantāzijas, jo skaidrs ir viens apakšveļas zem kleitas, iespējams, nav!

Foto: AFP/SCANPIX

"Vanity Fair" pasākumā Ciara ieradās caurspīdīgā tīklota auduma "Dundas" kleitā, ko papildināja ar operas cimdiem un briljantu rotām. Lieki teikt, ka daudzi gaidīja brīdi, kad dziedātāja uzgriezīs muguru, jo tur vienīgais, kas piesedza aktrises augumu, bija striķbiksītes. 

Foto: AFP/SCANPIX

Džidži Hadida "Givenchy" tērpā no drapēta tilla, ciešas korsetes un "Calzedonia" zeķubiksēm. Supermodeles tērps bija ļoti izaicinošs!
 

Foto: AP/Scanpix

Reičelas Brosnahanas "Sergio Hudson" tīkla kleita krūšgalu vietā bija rotāta ar melniem "Swarovski" kristāliem. Tērpu "piezemēja" melnā, klasiskā stila žakete, kas bija uzsegta aktrises pleciem. 
 

Foto: Reuters / Scanpix

Margota Robija vintage kleitā no "Chanel" 1993. gada augstās modes kolekcijas. Reiz šajā kleitā defilēja pati Sindija Krauforde
 

Foto: AFP/SCANPIX

Džūlija Foksa palika uzticīga savai avangardiskajai estētikai - šoreiz "Nicolas Jebran" plastmasas maisu korsetes tērpā. 

Foto: SIPA/Scanpix

Dua Lipa "Bārbijas" pirmizrādē mirdzēja "Bottega Veneta" tīkla kleitā. Seksīgi!

Foto: Reuters / Scanpix

Megana Thee Stallion MTV pasākumā ieradās caurspīdīgā kleitā no "Brandon Blackwood". Kleita atgādināja apakšveļu, kas pārtapusi vakartērpā. 

Foto: Reuters / Scanpix

Karol G greznā un caurspīdīgā dizainera "Brett Alan" darinātā tīkla vakartērpā. 

Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu