Noskaties Aculiecinieks Valmierā iemūžina "mierīgāko" pakaļdzīšanos

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Pakaļdzīšanās Valmierā.
Pakaļdzīšanās Valmierā. Foto: Ekrānuzņēmums no video/"Sadursme"/"Instagram"

Ziemassvētkos Valmierā notikusi pakaļdzīšanās, kuras laikā policijas mašīna lēni centusies noķert kādu spēkrata vadītāju, kurš pārvietojās tikpat lēni.

Video platformā "Instagram" publicējis profils "Sadursme", kurā apkopota aktuālā informācija par dažādiem ceļu satiksmes negadījumiem.

Kā redzams video, šoferis brauc pa ceļu un tam "astē" ir Valsts policijas auto. Šoferis brauc lēni, un policijas auto, cenšoties izvairīties no sadursmes, brauc līdzīgā ātrumā, taču autovadītājs neapstājas, liekot likumsargiem turpināt pakaļdzīšanos. Policisti skaļrunī autovadītāju aicina apstāties. 

Video autors redzēto komentējis trāpīgi – "Pati mierīgākā pakaļdzīšanās".

Jau ziņots, ka Ziemassvētku dienā Latvijā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta vēl septiņi cilvēki.

Pirmdien trīs cietušie reģistrēti avārijās Zemgalē, bet pa diviem - Rīgas reģionā un Vidzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 vadītājus: četrus - Latgalē, pa trim - Rīgas apkārtnē un Zemgalē, divus - Vidzemē, bet vienu - Kurzemē. Desmit aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 203 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 46 autovadītāji, Kurzemē - 50, Vidzemē - 48, Latgalē - 39, bet Zemgalē - 20 autovadītāji. Savukārt trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 445 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu