Latvijas Tirgotāju asociācija saņēmusi starptautisku apbalvojumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) saņēmusi Starptautiskās tirdzniecības padomes balvu "Go Global Awards 2023" un atzīta par pasaulē labāko mazo un vidējo biznesu asociāciju, informēja asociācija.

Vienlaikus LTA norāda, ka tās prezidents Henriks Danusēvičs kļuvis par Starptautiskās tirdzniecības padomes biedru un saņēmis apbalvojumu par ilggadēju ieguldījumu tirdzniecības nozares attīstībā.

LTA norāda, ka Starptautiskās tirdzniecības padomes tīklā ir organizācijas un uzņēmumi no 179 valstīm.

Tostarp apbalvojuma ceremonijā piedalījās vairāk nekā 500 starptautisko uzņēmumu un organizāciju no visas pasaules, kas pārstāv tādas nozares kā informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, rūpniecība, loģistika, inovācijas, pētniecība un attīstība, izglītība, un finanšu pakalpojumi.

Asociācijā skaidro, ka Starptautiskās tirdzniecības padome piedāvā atbalstu, idejas, resursus, izglītojošus seminārus, jaunāko pētījumu datus, starptautiskas konferences un citus ieguvumus, lai nodrošinātu izaugsmes iespējas un veicinātu starptautisko tirdzniecību augstākajā līmenī. Tāpat padome nodrošina pieredzes un zināšanu apmaiņu ar savas jomas profesionāļiem globālā mērogā, pārstāvot valsts intereses makrolīmenī, piedaloties "B2B" paneļdiskusijās, kā arī sniedz citus ieguvumus valsts reprezentēšanai un tirgotāju interešu pārstāvniecībai un aizsardzībai.

Starptautiskās tirdzniecības padome ir bezpeļņas organizācija un tirdzniecības palāta, kas sniedz pakalpojumus uzņēmēju asociācijām, investīciju un attīstības aģentūrām un citām ar uzņēmējdarbību saistītām organizācijām. Organizācijas mērķis ir veidot ražotāju, eksportētāju un saistīto pakalpojumu sniedzēju kopienu, lai dalītos ar idejām, veidotu partnerības un attīstītu jaunus sadarbības projektus, pilnveidotu tirdzniecības politiku pasaulē, atverot durvis jauniem tirgiem un investīcijām.

LTA dibināta 1912.gadā un pašlaik tajā brīvprātīgi apvienojušies vairāk nekā 600 uzņēmēju, kuri nodarbojas ar tirdzniecību, ēdināšanu un pakalpojumu sniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu