Ceturtdienas rītā braukšana ir apgrūtināta Valkas, Smiltenes un Apes pusē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Aizputinātā Daugavpils šoseja pie Dārziņiem.
Aizputinātā Daugavpils šoseja pie Dārziņiem. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdienas rītā sniegputeņa ietekmē Valkas, Smiltenes un Apes pusē braukšanas apstākļi pa lielajiem ceļiem ir ļoti apgrūtināti, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija ap plkst.7.

LVC uzturētajā braukšanas apstākļu kartē no valsts autoceļu posmiem ar sarkanu krāsu ir iekrāsots Valmieras šosejas posms no Strenčiem līdz Valkai, kā arī Vidzemes šosejas posms no Raunas pagrieziena līdz pat Igaunijas robežai.

Pa reģionālajiem autoceļiem ļoti apgrūtināta braukšana ir ceļa P27 posmā no Smiltenes līdz Ūdrupes tiltam, kā arī uz ceļiem Valkas un Alūksnes apkārtnē.

Kopumā apgrūtināta braukšana pa valsts nozīmes un reģionālajiem, kā arī vietējiem ceļiem ir visā Latvijas austrumu daļā un arī Kurzemes ziemeļu daļā - Ventspils, Talsu apkārtnē, kamēr Zemgalē un Kurzemes lejasdaļā braukšanas apstākļi ir apmierinoši, liecina LVC dati.

Apledojušie un sniegotie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem, tomēr autovadītājiem jārēķinās, ka ceļu stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu