"Maxima Latvija" investēs vairāk nekā miljonu eiro jaunās pašapkalpošanās kasēs (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saistībā ar "Covid-19" ierobežošanu, tirdzniecības centra "Akropole" veikalā "Maxima" pie kasēm uzstādīti aizsargstikli, kas norobežo pircējus no kasiera.
Saistībā ar "Covid-19" ierobežošanu, tirdzniecības centra "Akropole" veikalā "Maxima" pie kasēm uzstādīti aizsargstikli, kas norobežo pircējus no kasiera. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" investēs vairāk nekā miljonu eiro jaunās pašapkalpošanās kasēs, pavēstīja kompānijā.

Patlaban "Maxima" ir uzstādījusi trīs jaunās paaudzes pašapkalpošanās kases Ādažos un četras Rēzeknē. Kopumā plānots ieviest teju 130 jaunās paaudzes kases dažādos "Maxima" veikalos Latvijā.

Kompānijā min, ka jaunās pašapkalpošanās kases ir aprīkotas ar lielāku ekrānu, tostarp pārskatāmāku preču katalogu, apjomīgāku grozu preču novietošanai, kā arī tām ir uzlabota veiktspēja, padarot ātrāku preču skenēšanas un iepirkšanās procesu.

Kopumā "Maxima Latvija" tirdzniecības tīklā ir uzstādītas vairāk nekā 600 pašapkalpošanās kases.

Jau ziņots, ka "Maxima Latvija" 2022.gadā strādāja ar 974,643 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka par 3,2% - līdz 30,574 miljoniem eiro.

"Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" īpašnieki ir Lietuvā reģistrētie uzņēmumi "Maxima grupe" un "Maxima LT". Grupa ietilpst Nerijus Numas kontrolētajā Lietuvas biznesa grupā "Vilniaus prekyba".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu