Noskaties Kaimiņi sūdzas par neciešamiem dzīves apstākļiem, ko radījusi jauno īrnieku ievākšanās namā (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Decembra vidū Inita, Alberts, kā arī viņu 31 gadu vecā meita Līga sāka īrēt dzīvoklī namā Stāmerienas ielā, blakus t/c “Akropole Alfa”. Taču drīz vien kaimiņi sāka sūdzēties par jauno īrnieku uzvedību un pieprasīja viņus izvākties, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

Meitai Līgai ir garīgās attīstības traucējumi, kuri izpaužas neordinārā uzvedībā. Līgas māte Inita sacīja, ka mājas saimnieks neilgi pēc īres attiecību uzsākšanas viņas ģimenei pieprasa izvākties no mitekļa. Tam iemesls esot daudzas kaimiņu sūdzības saimniekam par ģimenes uzvedību. Inita sacīja, ka sūdzības esot nepamatotas.

“Bez Tabu” uzklausīja vairākus citus mājas iedzīvotājus un pārliecinājās, ka gaisotne namā ir ļoti nokaitēta. Uzklausītie kaimiņi uzsvēra, ka jaunie īrnieki ar meitas diagnozi nedrīkst piesegt kaitniecību.

Sociālā dienesta darbinieki ļoti labi zina šo ģimeni, vairākkārt apsekoti tās dzīves apstākļi vairākās dzīvesvietās, informēja pašvaldībā. Dzīvesvietas ģimene maina bieži, jo vienā vietā nespēj iedzīvoties, un no pašvaldības sociālās palīdzības saime atsakās.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu