Pašā Rīgas centrā klusajā Alfrēda Kalniņa ielā atrodas kāda īpaša vieta, kur ieeja visiem nav ļauta. Tas ir geju fetiša klubs "Bunker Cruising Bar", kur sievietēm iekļūt nav viegli – izņemot sestdienas, kad tur notiek svingeru vakari. Un tomēr mums izdevās uzzināt, kas īsti risinās seksa orģijās aiz slēgtajām durvīm!

​Pie ieejas "Bunker Cruising Bar" aiz smagajām dzelzs durvīm apmeklētājus vienmēr sagaida t.s. "face control" jeb cilvēku ārējā izskata izvērtēšana, pieņemot lēmumu, vai viņi atbilst kluba konceptam.

Kā skaidroja kluba līdzīpašnieks Rolands, lielākā daļa iestādes apmeklētāju tomēr esot tūristi. Tie ir pāri, kas meklē asas izjūtas vai alkst piedzīvojumu. Starp citu, nereti no mūsu kaimiņvalstīm – Lietuvas un Igaunijas. Bet ir arī tūristi no tālākām valstīm.

Klubā ir apsardze, kas stingri vēro apmeklētāju uzvedību, lai telpās valdītu laba gaisotne. Kluba īpašniekam ir svarīga reputācija, tāpēc sargi vienmēr paturēs tiesības kādu no apmeklētājiem neielaist vai kādu palūgt aiziet, ja tas neprot uzvesties. Kā rakstīts kluba mājas lapā - pirms apmeklējuma ieteicams iepazīties ar "Bunker" iekšējās kārtības noteikumiem.

Pie ieejas atrodas veikals ar seksa rotaļlietām un visu ko citu, kas kluba apmeklētājiem varētu būt nepieciešams izklaidei. "Bunker Cruising Bar" visur ir pieejami bezmaksas prezervatīvi, higiēnas preces un lubrikanti.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X