VIDEO Smagā avārija Ozolniekos. Cietušie stāsta par notikušo

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 15. janvārī, uz Latvijas ceļiem notika vairākas avārijas. Viena no smagākajām avārijām notika Ozolniekos, kurā cieta četri cilvēki, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Viņi brauca no Jelgavas, apstājās, lai grieztos te. Viņi nepaspēja uzsākt manevru. Viņš konstatējis, ka viņa nebremzēja, un sācis lēnām braukt, jo viņam nebija kur palikt. Smagā automašīna ietriecās aizmugurē, un priekšā ietriecās BMW," tā notikušo atceras "Honda" vadītāja māte Kristīne.

Savukārt BMW vadītājs negadījuma brīdi atceras kā ātru un nepatīkamu notikumu virkni, no kuras viņš nav spējis izvairīties. "Tur bija, lūk, tāda atstarpe. Distance bija ļoti maza. Varbūt tikai kādi divi vai trīs metri. Brīdī, kad viņam trāpīja pa aizmuguri, melnā automašīna kā lode aizšāvās uz priekšu. Viss. Tagad esam šeit. Žēl mašīnas."

Smagās automašīnas vadītājs negadījumā tika cauri bez traumām, bet BMW vadītājs saņēma spēcīgu triecienu pa krūtīm. Tomēr viņu slimnīcā nogādāt nebija nepieciešams. Mediķu palīdzība visvairāk bija nepieciešama "Honda" vadītājam.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu