Šodien Latvijā daudzviet apgrūtināta braukšana pa galvenajiem ceļiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt apledojums un sniegs daudzviet apgrūtina braukšanu pa Latvijas galvenajiem ceļiem, informēja AS "Latvijas Valsts ceļi".

Braukšana apgrūtināta pa Tallinas šoseju, Vidzemes šoseju, Valmieras šoseju, Rīgas apvedceļu, Daugavpils šoseju no Skrīveriem līdz Izvaldai un Bauskas šoseju no Dimzukalna līdz Grenctālei.

Autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem braucot pa Jelgavas šoseju no Jelgavas līdz Meitenei, pa Liepājas šoseju no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem un no Blīdenes līdz Liepājai, pa Ventspils šoseju no Kūdras līdz Ventspilij, un pa autoceļu Liepāja-Lietuvas robeža.

Braukšana apgrūtināta pa Rēzeknes šoseju, autoceļu Krievijas robeža -Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža, Daugavpils apvedceļu, Rēzeknes apvedceļu un autoceļu Tīnūži-Koknese no Skrīveru pagrieziena līdz Koknesei.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijas teritorijā, izņemot Liepājas, Dobeles, Ogres un Daugavpils apkārtnēs.

Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 125 ziemas tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu