Noskaties Kā "Lexus" šoferis attapās milzīgā tranšejā Daugavgrīvas ielā?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Sadursme"

Sestdienas, 20. janvāra, rītā kāds "Lexus" vadītājs traucās pa Daugavgrīvas ielu un nenovaldīja transportlīdzekļa stūri, kā rezultātā avarēja, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Lexus" vadītājs ap plkst. 8. attapās, kad viņa auto bija iestrēdzis dziļā būvdarbu bedrē. Automašīna bija iekārusies starp dēļiem un balansēja virs tranšejas, kuru piepildīja ūdens. Šoferim bija jārīkojas ātri, lai paglābtos no bīstamās situācijas. Kāds garāmbraucējs, ieraudzījis pārsteidzošo skatu, apturēja savu automašīnu un skrēja palīgā. Izrādās, "Lexus" vadītājs kaut kā bija paspējis nonākt drošībā.

Kā stāsta apkaimes iedzīvotājs, "Lexus" šoferis pēc negadījuma esot teicis, ka automašīna ir saslīdējusi un viņš neesot bijis alkohola reibumā.

Oficiāli neapstiprināta informācija liecina, ka vadītājs pēc tam pats atzinis savu neuzmanību uz ceļa. Šoferis esot pie stūres "bakstījis" telefonu, saka vietējie. Turklāt no ceļa braucamās daļas līdz bedrei ir aptuveni septiņu metru posms, kuru vadītājs, visticamāk, mēroja, atrodoties lidojumā. Policija apstiprina, ka "Lexus" stūrētājs, braucot garām remontdarbu vietai, patiešām spiedis gāzes pedāli grīdā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu