Velsas princese Ketrīna izrakstīta no slimnīcas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Velsas princese Ketrīna izrakstīta no slimnīcas pēc vēdera operācijas un turpina atveseļošanos mājās, paziņojusi Kensingtonas pils.

Jau ziņots, ka 17. janvārī britu karaļnams paziņoja, ka 42 gadus vecajai Ketrīnai ir veikta plānveida vēdera operācija, pēc kuras viņa divas nedēļas ārstēsies slimnīcā, bet pēc izrakstīšanas no slimnīcas atveseļosies mājās Vindzorā.

Britu tabloīdi vēstīja, ka Keitai bija paredzēts apmeklēt Itāliju un sarakstā neoficiāli parādījās arī Latvijas vārds. Diemžēl vizītes nāksies atcelt, jo, kā jau iepriekš vēstīja Kensingtonas pils, publiskos pienākumus Velsas princese atsāks pildīt ne ātrāk kā pēc Lieldienām.

17. janvārī karaļnams arī paziņoja, ka karalim Čārlzam III ir atklāta palielināta prostata, tamdēļ jau tika plānota operācija. Pils apstiprināja, ka karaļa ārstēšana saistīta ar labdabīgu prostatas palielinājumu, kas ir bieži sastopams vismaz 50 gadu vecumu sasniegušiem vīriešiem. Tas nerada nopietnu veselības apdraudējumu, bet var radīt spiedienu uz urīnpūsli un urīnizvadkanālu.

26. janvārī karalis Čārlzs ieradās privātā slimnīcā Londonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu