VIDEO Grīziņkalnā agresīvs šoferis aptur satiksmi, lai pārmācītu citu autovadītāju (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Par neadekvātiem žestiem, kurus šoferi viens otram velta nesaskaņu gadījumā, runāts ir bieži. Tiesa, retāk gadās situācijas, kad domstarpības par ceļu satiksmes noteikumiem pāraug fiziskā konfliktā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdien Rīgā, Grīziņkalna apkaimē, kāds vīrietis apturēja satiksmi, lai izrēķinātos ar šoferi sievieti. "Lexus" vadītājs nespēja savaldīt savas emocijas un nolēma rīkoties pavisam neracionāli.

Jūtu pārņemts, viņš izkāpis no savas automašīnas un piegājis pie sievietes vadītā automobiļa. Tālāk vīrietis sācis kliegt, rādīt nepiedienīgus žestus un pat iesitis pa sievietes "Volvo" spoguli.

Kamēr autovadītāja gaidījusi, kad vīrietis pārtrauks viņu terorizēt, spogulis nokritis uz asfalta. Agresīvais šoferis pēc tam no notikuma vietas aizbraucis.

Lai gan patiesais vīrieša emociju uzliesmojums nav zināms, sociālo tīklu lietotāji mēļo, ka pie vainas it kā varētu būt tas, ka sieviete aizkavējusi satiksmi. Tomēr lielākā daļa cilvēku ir sievietes pusē, norādot, ka pat šāds iemesls nav nolauzta spoguļa un ilgāk aizturētas satiksmes vērts.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu