Ko simbolizē Olenas Zelenskas zelta piespraudīte?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Ukrainas prezidenta kundze Olena Zelenska 31.janvārī un 1. februārī viesojās Latvijā, lai tiktos ar Latvijas valsts augstākajām amatpersonām un piedalītos starptautiskajā konferencē "Krievijas karš pret bērniem". Olena  pasākumiem bija izvēlējusies atšķirīgas krāsas bikškostīmus - smilšu krāsas un eleganti melnu. 

Ukrainas prezidenta kundze Olena Zelenska, piedaloties starptautiskā konferencē "Krievijas karš pret bērniem" ("Russia’s War on Children"), lai diskutētu par iespējām Ukrainai atgūt nolaupītos bērnus, bija tērpusies melnā bikškostīmā.

Šī tērpa izvēle noteikti bija apzināta un simbolizēja skumjas un sēras par smago situāciju. Pie melnā kostīma bija zelta piespraude saulespuķes formā, kas ir Ukrainas valsts simbols. Zelta krāsas rota bija kā gaismas un cerības stars. 

Foto: Paula Čurkste/LETA

Vakar Olenas dienaskārtībā Rīgas pilī bija tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču. Pēc tam notika īsa ekskursija pa Rīgas pili. Olena Zelenska bija tērpusies smilšu krāsas bikškostīmā, kura siluets izcēla viņas sievišķību. Olena tēlam bija pieskaņojusi zelta krāsas rotaslietas, bet kājās viņai bija brūnas zamšādas augstpapēžu kurpes.

Eleganti un lietišķi!

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu