Foto Atzīmējot Latvijas 20 gadus NATO, rīko konkursu skolēniem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
11.novembra krastmalā notiek Latvijas proklamēšanas 105.gadadienai veltīta Latvijas un tās sabiedroto bruņoto spēku, Iekšlietu ministrijas pakļautības iestāžu un Jaunsardzes vienību militārā parāde.
11.novembra krastmalā notiek Latvijas proklamēšanas 105.gadadienai veltīta Latvijas un tās sabiedroto bruņoto spēku, Iekšlietu ministrijas pakļautības iestāžu un Jaunsardzes vienību militārā parāde. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizsardzības ministrija aicina skolēnus no 1. līdz 12.klasei piedalīties konkursā, kas veltīts Latvijas dalības NATO 20.gadadienai, informēja ministrija.

Lai piedalītos konkursā, līdz 8.martam uz e-pasta adresi "konkursi@mod.gov.lv" jāiesūta savs oriģināldarbs - radošs sveiciens, kas tematiski saistīts ar Latvijas dalību NATO. Radošs sveiciens var būt zīmējums, fotogrāfija, video, eseja, dzejolis vai jebkura cita radoša mākslinieciska izpausme, tāpat aicinām iesniegt radošos darbus, kas veidoti, izmantojot mākslīgā intelekta iespējas.

Sveicienu vēlams publicēt arī konkursa dalībnieka sociālo mediju platformās.

Vērtējot iesūtītos darbus, dalībnieki tiks iedalīti trīs vecuma grupās - klašu grupā no 1. līdz 6. klasei, klašu grupā no 7. līdz 12. klasei un darbi, kas veidoti, izmantojot mākslīgo intelektu. Katrā grupā tiks izvēlēti trīs uzvarētāji, kuri būs ieguvuši visvairāk punktu. Konkursa organizatoriem ir tiesības piešķirt arī vienu vai vairākas simpātiju balvas. Konkursa laureātiem paredzētas balvas no Aizsardzības ministrijas un Jūras spēku Patruļkuģu eskadras apmeklējums.

Konkursam iesūtītos darbus izvērtēs komisija, kurā darbosies pārstāvji no Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēkiem.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 2024.gada 28.martam.

Foto: Pie Pulvertorņa apskatāma Latvijas un sabiedroto bruņoto spēku militārās tehnikas un ekipējuma izstāde

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu