Video Raidījums: Sieviete vaino Smiltenes senioru kora vadītāju emocionālā terorā pret dziedātājiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Raidījums: Sieviete vaino Smiltenes senioru kora vadītāju emocionālā terorā pret dziedātājiem
Raidījums: Sieviete vaino Smiltenes senioru kora vadītāju emocionālā terorā pret dziedātājiem Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Terors pret veciem cilvēkiem. Tā smilteniete Anita raksturo vietējā senioru korī "Mežābele" notiekošo, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Bez tabu".

Anita stāsta, ka nesaskaņas ar vadītāju esot jau aptuveni piecus gadus. Citi kora dalībnieki esot nobijušies, tāpēc kameras priekšā neatklāj savu viedokli. Pēc Anitas stāstītā, vadītāja mēģinājumos bļaujot, dauzot klavieres un sitot kāju pret zemi. No aizrādījumiem izsprūk tikai vadītājas draugi.

Tāpat Anita vaino vadītāju par atrašanos darba vietā alkohola reibumā.

Sirmgalve vērsusies ar sūdzību Kultūras ministrijā un Nacionālajā kultūras centrā. Kad to uzzinājusi kora vadītāja, esot notikusi sapulce, kurā Anita apsūdzēta melošanā. Dalībnieki viņu no kora izbalsojuši, un, kad seniore atteikusies pamest mēģinājuma telpas labprātīgi, izsaukta arī policija.

Kora vadītāja Velta Ispravņikova "Bez tabu" žurnālistiem norāda, ka problēmas sakne, visticamāk, meklējama daudzu gadu senā pagātnē, kad Anita izrādījusi vēlmi draudzēties, taču draudzība kļuvusi "slimīga" un viņa to atraidījusi. Tā sākušies konflikti.

Anitas apsūdzības Ispravņikova nosauc par meliem un uzstāj: ja stāstītais būtu patiesība, dalībnieki kori pamestu, taču to skaits katru gadu augot.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu