Emocionāli! Karali Čārlzu III aizkustina vēstules un sveicienu kartītes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Kopš pils paziņojuma par Lielbritānijas karaļa Čārlza III veselības problēmām un vēža diagnozi karaļnams ir saņēmis neskaitāmas vēstules un sveicienu kartītes, kurās vēlēta drīza atveseļošanās. "Jums vismaz nav jānēsā konuss," rakstīts uz kādas apsveikuma kartītes, kurā ir attēlots suns ar veterinārijā izmantoto konusu. 

Karalis atzīst, ka šīs brīnišķīgās kartītes, kuras atceļojušas pie monarha ievērojamā skaitā - 7000, viņu nudien ir gan sasmīdinājušas, gan aizkustinājušas līdz asarām. 

"Nekad nepadodies. Esi drosmīgs. Nepārkāp savas robežas. Atveseļojies drīz," rakstīts ar bērna rokrakstu kādā kartītē.  Dažas bērnu kartītes bija izrotātas ar spilgtām krāsām, lai uzlabotu Čārlza noskaņojumu.

Foto: SIPA/Scanpix

Publicētajā video skatītāji var redzēt retu ieskatu karaļa sarkanajā kastē. Darbinieki, kas atnes sarkano kasti, katru dienu ir ielikuši nelielu kartīšu un vēstuļu izlasi viņa oficiālo dokumentu kastē, lai uzmundrinātu Viņa Majestāti. Karalis izskatījās nedaudz noguris no ārstēšanas, tomēr smaidīgs un pacilāts.

Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu