FOTO un VIDEO Spunģēnos avarējis baļķvedējs un kravas auto

TVNET Auto
Papildināts 18:45, 4. marts, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Sadursme"

Pirmdien, 4. martā, Jēkabpils novadā, Spunģēnos, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts baļķvedējs un kravas automašīna, portālu TVNET informēja "Sadursme".

"Sadursme" apkopo aculiecinieku sniegto informāciju. Tās iesūtītajos video redzams, ka uz ceļa braucamās daļas apgāzusies baļķvedēja piekabe, bet nedaudz tālāk grāvi atrodas kravas automašīna.

Kā redzams iesūtītajos video kadros, gan gar ceļa braucamo, gan ceļa malā esošo daļu izkaisīti baļķi. Novērojams, ka negadījuma vietā arī ir apgrūtināta satiksme, kas tiek organizēta pa vienu braukšanas joslu.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informējis Latvijas Valsts ceļus, ka uz autoceļa Rīga–Daugavpils–Krāslava–Baltkrievijas robeža (A6, 136,5. km) noticis satiksmes negadījums, satiksme negadījuma vietā pa vienu joslu.

Šodien īsi pirms pulksten 14.00 Valsts policijā saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Jēkabpils novadā, Krustpils pagastā uz autoceļa A6. Ceļu satiksmes negadījumā iesaistīti divi kravas transportlīdzekļi – dīzeļdegvielas vedējs un baļķvedējs. Ņemot vērā to, ka no vienas kravas automašīnas sadursmes dēļ uz ceļa braucamās daļas izbira krava – kokmateriāli, tika ierobežota satiksme un bloķēta kustība pa vienu joslu – virzienā no Jēkabpils uz Rīgu. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta.

Foto: "Sadursme"
Foto: "Sadursme"
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu