Noskaties "Latvijā nav iespējams apdzīt!" Šoferis nav mierā ar policijas lēmumu par ātruma pārsniegšanu (10)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Raidījuma "Bez tabu" skatītājs Jānis februāra nogalē ar automašīnu mēroja ceļu no Valkas puses, lai nokļūtu pie zobārsta Valmierā, taču viņam pēkšņi bija jāapstājas ceļa malā.

Jānis atklāj, ka pa priekšu braukusi automašīna ar šķietami lēnāku ātrumu, tāpēc arī veikts apdzīšanas manevrs. Visai drīz no ceļa līkuma pretējā virzienā parādījusies cita automašīna. Lai maksimāli laikus pabeigtu apdzīšanas manevru, Jānis vēl naskāk piespiedis gāzes pedāli un pametis pretējā braukšanas virziena joslu. Īsu brīdi viņš bezrūpīgi turpināja maršrutu.

Pretimbraucošais auto pabraucis garām, taču vēl pēc brīža tas pats spēkrats, bet jau ar iedegtām zilajām bākugunīm licis Jānim apstāties ceļa malā. Atklājies, ka tas ir Valsts policijas netrafarētais operatīvais transportlīdzeklis.

Lēmumā rakstīts, ka Jānis ārpus apdzīvotas vietas pārsniedzis atļauto ātrumu par 21 kilometru stundā, proti, brauca ar 111 kilometriem stundā (pēc kļūdas aprēķina). Bez īpašas strīdēšanās šoferis piekritis protokolam, lai samaksātu samazinātu soda naudu - 20 eiro. Tomēr notikušais Jāni vēl joprojām tirda.

Šoferis jautā, kā citādāk šādā situācijā veikt apdzīšanu, ja ne iespiežot dziļāk gāzes pedāli un pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu