VIDEO Melnā diena uz Latvijas ceļiem: uz viena autoceļa īsā laikā bojā iet gājējs un motociklists

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Svētdien Zemgales reģionā notikuši divi traģiski ceļu satiksmes negadījumi - vienā no tiem motociklists zaudēja kontroli pār savu braucamrīku un apgāzās, bet otrā kādu vīrieti nāvējoši notrieca automašīna, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vietējā Bēnes ciema veikalā raidījums "Degpunktā" sarunājās ar pārdevēju, kas bojā gājušo bija satikusi divas stundas pirms nāves. Vīrietis gāja uz mājām, un viņu notrieca kādas sievietes vadīta automašīna. Kā stāsta veikalā, šofere notriekto pazīst un nespēj paskatīties acīs bojā gājušā vīrieša ģimenei.

Bēnes iedzīvotāji ir satriekti par notikušo, un turpmāk konkrētais ceļš uzjundīs sāpīgas atmiņas. Tajā pašā dienā 30 kilometru attālumā, Saldus novadā, Rubes pagastā, notika vēl kāds traģisks negadījums. Motociklists, atklājot sezonu, iespējams, pārsniedza ātrumu un zaudēja dzīvību.

Valsts policija norāda, ka Rubes pagastā uz autoceļa Ezere-Vadakste vīrietis, vadot motociklu, netika galā ar tā vadību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un apgāzās. Motocikla vadītājs gāja bojā. Valsts policijā par notiekošo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu