Noskaties Iereibis vīrietis netur likumsargiem doto solījumu par sēšanos pie stūres reibumā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds automašīnas "Ford" vadītājs aizmirsa par apņemšanos nestūrēt dzērumā. 20 minūtes pēc sarunas ar likumsargiem vīrietis iedarbināja automašīnu un vizinājās pa Mežciema ielām, vēsta raidījums "Degpunktā".

49 gadus vecais vīrietis bija novietojis automašīnu Mežciema apkaimē un saposies uz gulēšanu spēkrata salonā. Iespējams, pārmērīgas alkohola lietošanas dēļ šoferis negribēja reibumā atgriezties mājās.

Rīgas pašvaldības policija norādīja, ka darbinieki pamanīja stāvošu "Forda" markas transportlīdzekli un, piebraucot tuvāk, ieraudzīja, ka vadītāja sēdvietā guļ vīrietis. Attiecīgi likumsargi nolēma pārliecināties, vai viņam nav nepieciešama palīdzība. Sarunas laikā noskaidrojās, ka vīrietis ir alkoholisko dzērienu ietekmē.

Par spīti tam, ka vīrietis apzinājās rīcības sekas, 20 minūtes pēc sarunas ar policistiem šoferis ieslēdza "Ford" dzinēju un devās Druvienas ielas virzienā. Likumsargi bija turpat netālu un sāka pakaļdzīšanos.

Vīrietis galu galā atzina, ka lietojis alkoholu vairākas dienas pēc kārtas. Alkometrs "Ford" vadītāja izelpā uzrādīja 1,5 promiļu stipru reibumu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu