Putins desmito reizi divu gadu laikā sūdzas, ka Rietumi viņu piemānījuši (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas diktators Vladimirs Putins atkal sūdzējies, ka Rietumi viņu piemānījuši – pēdējo divu gadu laikā šī ir jau desmitā reize, kad Putins sūdzas par “melīgajiem Rietumiem”, ziņo Krievijas neatkarīgais izdevums “The Moscow Times”.

Šoreiz par nemitīgo viņa piemānīšanu diktators sūdzējās intervijā Krievijas propagandistam Dmitrijam Kiseļovam.

“Mūs daudzas reizes ir piemānījuši, tagad mēs [ar Rietumiem] vienosimies, tikai balstoties uz stingrām drošības garantijām,” intervijā pavēstīja diktators.

Par kādām drošības garantijām viņš runā, nav līdz galam saprotams.

Iepriekš par to, ka Rietumi Krieviju visu laiku mānot, Putins sūdzējās arī februārī, intervijā ASV politiskajam komentētājam Takeram Karlsonam.

“Piemānīja mūs, kad teica, ka NATO nepaplašināsies uz Austrumiem. Mūs vienkārši vazāja aiz deguna,” intervijā Karlsonam klāstīja Putins.

Šeit gan jāpiebilst, ka nav nekādu pierādījumu, ka Krievija jebkad būtu saņēmusi kaut kādus oficiālus solījumus, ka NATO nepaplašināsies austrumu virzienā.

Par šo viņam laikam ļoti sāpīgo jautājumu Putins runāja arī janvāra beigās: “Desmit reizes pēc kārtas piemānīja mūs NATO paplašināšanās jautājumā.

Kad Putins negaužas, ka Rietumi viņu atkal piemānījuši, viņš mēdz sūdzēties, ka Rietumi viņu “piešņākuši”.

Piemēram, pagājušajā gadā par “piešņākšanu” no Rietumu puses diktators publiski sūdzējās 18.janvārī, 21.februārī, 14.martā, 30.maijā, 13.jūnijā, 8.jūlijā un 4.septembrī.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu