Valsts kanceleja par 34 000 eiro pirks "koučinga pakalpojumus" (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ksenia Shestakova/Shutterstock

Valsts kanceleja (VK) par 34 000 eiro pirks "koučinga pakalpojumus" valsts pārvaldes augstākā līmeņa vadītājiem, liecina VK rīkotā iepirkuma informācija.

Iepirkumā norādīts, ka "koučinga sesiju mērķis būs attīstīt valsts pārvaldē nodarbināto augstākā līmeņa vadītāju potenciālu un atklāt iekšējos resursus darba jautājumu veiksmīgai risināšanai un personīgās izaugsmes un apzinātības līmeņa celšanai, psihoemocionālā stāvokļa uzlabošanai un izdegšanas risku mazināšanai".

Kouču plānots nodrošināt ap 270 valsts pārvaldes augstākā līmeņa vadītājiem, taču pakalpojums tiks sniegts tādā apmērā, ko varēs nodrošināt par iepirkumā paredzēto līguma summu.

Kouču padomu sesijas notikšot atkarībā no klienta izvēlētā formāta - klātienē vai attālināti. Vienam vadītājam nodrošinās līdz astoņām individuālām koučinga sesijām ar vienu līdz divu nedēļu intervālu. Viena koučinga sesija ilgs stundu.

Lai nodrošinātu koučinga pakalpojumus, sākotnēji līgums ar pretendentu tiks slēgts uz 12 mēnešiem par 17 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), līdz pilnīgai saistību izpildei vai kamēr tiek sasniegta līgumā noteiktā summa. VK nebūšot pienākums iegādāties koučinga pakalpojumus par visu summu 12 mēnešu ietvaros, ja tie tādā apjomā netiks izmantoti.

Vienlaikus līgums paredzēs, ka Valsts kanceleja varēs pagarināt līgumu vēl uz vienu gadu par 17 000 eiro. Gadījumā, ja pirmajā gadā visa līguma summa nebūs iztērēta, VK varēs palielināt nākamā perioda kopējo līgumsummu, iekļaujot neiztērētos līdzekļus.

Pretendenti pieteikumus var iesniegt līdz šā gada 26.martam.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu