Seksīga prestižu aksesuāru modes skate Kašera gaumē (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ar talantīgā mākslinieka Kasher Bloom radītu un jaunāko modes tendenču iedvesmotu performanci universālveikalā “Stockmann” tika atklāta paplašinātā aksesuāru nodaļa, piedāvājot virkni jaunu “premium” zīmolu apavu, aksesuāru un rotaslietu kategorijā. To visu pavadīja seksīgs modes šovs, kura autors bija 

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

“Paplašinot aksesuāru nodaļu, turpinām īstenot mūsu mērķi attīstīt modes kategoriju un papildinām savu sortimentu ar arvien jauniem pasaulē populāriem un klientu pieprasītiem “premium” zīmoliem. Viens no sen gaidītiem zīmoliem modes zinātāju vidū ir “Marc Jacobs”, kura somas, maki un arī rotaslietas turpmāk pieejami “Stockmann”. Tāpat stila gardēžus priecēs labi zināmi vārdi – “Tory Burch” un “Zadig & Voltaire”, kas ir jaunums “Stockmann” aksesuāru klāstā,” stāsta universālveikala “Stockmann” direktore Dace Goldmane.

Foto: Publicitātes foto

Līdztekus jaunajiem zīmoliem paplašinātajā aksesuāru nodaļā pieejams vēl daudzveidīgāks zīmolu “Michael Kors”, “Coach”, “Coccinelle” aksesuāru klāsts. Tāpat nodaļas sortimentā atrodami arī rotaslietu jaunumi no “Ralph Lauren”, “Karl Lagerfeld”, “Tory Burch”, “Marc Jacobs” un “Marchesa”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu