Video Iejoņo Tīnūžos ar 240 km/h: Valsts policija noskaidrojusi jauniešu identitāti (6)

TVNET
Papildināts 22:25, 20. marts, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Jaunieši Tīnūžos iejoņo ar 240 km/h un par mata tiesu izvairās no traģēdijas
Jaunieši Tīnūžos iejoņo ar 240 km/h un par mata tiesu izvairās no traģēdijas Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video

Saistībā ar otrdien, 19. martā, sociālajos tīklos izplatījušos video, kur redzams, kā automašīnas Audi vadītājs rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu. Policija ir noskaidrojusi iespējamā autovadītāja un pasažieru identitāti. 

Turpinās apstākļu noskaidrošana un pierādījumu kopuma nostiprināšana. Tādēļ policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, vai autovadītājus, kuri varētu būt fiksējuši notikuma brīdi videoreģistratoros, zvanot pa tālruņa numuru 67829185 vai 110.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sadursme | Ceļu satiksmes negadījumi | Drošība uz ceļa (@sadursme)

TVNET jau vēstīja, ka otrdien, 19. martā, pārgalvīgi jaunieši Tīnūžos iejoņoja ar 240 km/h un par mata tiesu izvairījās no traģēdijas.

Video redzams, kā jaunieši gandrīz saskrienas ar pretī braucošu kravas auto, pēdējā mirklī pavirzoties nostāk. Vienā brīdī auto arī īslaicīgi nobrauc no ceļa, pēc tam šoferis sāka braukt lēnāk.

Pēc tam "Audi" ir apstājies un, pēc balsīm spriežot, jauni vīrieši pārrunā notikušo braucienu. Automobilim no bremzēm kūp dūmi, un filmētājs pamana, iespējams, brauciena laikā gūtu nelielu skrāpējumu uz labā sānu spoguļa.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu