"Swedbank" jauniešiem dāvinās naudu investīciju sākšanai

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Krājkases cūciņa un nauda.
Krājkases cūciņa un nauda. Foto: Edijs Pālens/LETA

"Swedbank" jauniešiem, kuri šogad sasniedz 18 gadu vecumu, dāvinās pirmos investīcijām domātos līdzekļus 20 eiro apmērā, informēja bankas pārstāvji.

Lai veicinātu ieguldījumu kultūras attīstību Latvijā, līdzekļiem pieteikties varēs neatkarīgi no tā vai pilngadību sasniegušie jaunieši ir vai nav "Swedbank" klienti.

Bankā skaidro, ka šī dāvinājuma mērķis ir sniegt pēc iespējas lielākam jauniešu skaitam iespēju iepazīt investīciju pasauli un laikus sākt domāt par labklājības veicināšanu. Paredzams, ka kopējais dāvinājuma apmērs gada laikā varētu sasniegt 50 000 eiro, atkarībā no jauniešu skaita, kas nolems šo iespēju izmantot.

Iniciatīva paredzēta visiem jauniešiem, kuri 2024.gada laikā sasniedz 18 gadu vecumu. Lai šo iespēju izmantotu, jauniešiem būs jāatver "Swedbank" ieguldījumu konts un jāpiesakās 20 eiro saņemšanai, izmantojot "Swedbank" internetbanku. Pēc pieteikuma saņemšanas, divu nedēļu laikā, ieguldījumu kontā tiks ieskaitītas "Swedbank" "Robur Access Edge Global" fonda daļas dāvināto 20 eiro vērtībā.

Ņemot vērā, ka šādus paziņojumus ļaunprātīgi var izmantot arī finanšu krāpnieki, bankas pārstāvji vērš uzmanību, ka "Swedbank" nezvanīs un neprasīs jauniešiem izpaust datus dāvinājuma saņemšanai. Fonda daļas tiks ieskaitītas "Swedbank" ieguldījumu kontā pēc tam, kad jaunieši būs pieteikušies dāvanas saņemšanai, sekojot norādēm "Swedbank" internetbankā.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu