Lieldienu horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi svētdienai, 31. marts.

AUNS

Laba diena, lai sakārtotu mājokli un uzskaistinātu interjeru. Pēc tam ielūdz ciemos radus un draugus, sarīkojiet Lieldienu olu kaujas. Prieks no sabiedriskām aktivitātēm.

VĒRSIS

Ir jāizmēģina, kam spēcīgākas Lieldienu olas, un augstu jāšūpojas. Šī diena pavasarīgi enerģiska un prieka pilna. Aicini kopā radus un draugus, būs jautri un omulīgi.

DVĪŅI

Daudz pozitīvu emociju, apmeklējot kultūras pasākumus vai satiekoties ar draugiem. Attiecību jomā jāgādā par saskaņu un jāieklausās mīļotajā cilvēka domās un vēlmēs.

VĒZIS

Pavasaris sirdī – jutīsies iedvesmots un ar prieku iesaistīsies dažādās Lieldienu aktivitātēs. Spilgti iespaidi un pozitīvas emocijas no kāda brīvdabas pasākuma apmeklējuma.

LAUVA

Ja tev ir otrā pusīte, padomā, kā svētku dienu padarīt iedvesmojoši romantisku un rīkojies. Varbūt kāda nesaprašanās, tāpēc pret sirdslietām šobrīd jāizturas ļoti atbildīgi.

JAUNAVA

Sarīko mājās spodrības dienu. Ja laika apstākļi atļauj, pievērsies teritorijas sakopšanai. Pēc tam izmēģini jaunas kulinārijas receptes un palutini savējos ar gardu maltīti.

SVARI

Pirmajā vietā ģimene, radinieki, mīļotais cilvēks un attiecību tēma. Sazinies ar tuviniekiem, arī tiem, kas svešatnē, apsveic svētkos, izrunājies. Ar otro pusīti sarīko romantisku pasākumu.

SKORPIONS

Pasāc kopā ar savējiem kaut ko aizraujošu, dodies piedzīvojumos pa dabas takām vai sarīko pikniku. Olu krāsošana, ripināšana un šūpošanās. Lieliska atpūta kopā ar mīļiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Naudas lietās esi apdomīgs un Lieldienu svinēšanai pārāk netērējies. Vairāk prieka no jautras kopā būšanas ar savējiem un aktīvām, sportiskām izklaidēm.

MEŽĀZIS

Nesteidzīga un pozitīva diena. Gribēsi gan pameditēt, gan ar draugiem sarīkot olu kaujas. Sapratīsi, ka līdzās ir lieliski cilvēki, ar kuriem par kopā parunāt vai... vienkārši paklusēt.

ŪDENSVĪRS

Šodien jautras izklaides ar radiem un draugiem. Nesēdi mājās, bet labā kompānijā kaut kur dodies – izbraucienā pie dabas vai uz kultūras pasākumu.

ZIVIS

Apciemo vai sazinies ar tuviniekiem, apsveic svētkos, izrunājies un dalies sirds siltumā. Privātajā dzīvē mutuļos kaislības. Ja esi brīvs, tad atver sirdi pavasara saulstariem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu