Otrdienas horoskops: 2. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 2. aprīlim. 

AUNS

Ar savu optimismu aizrausi līdzcilvēkus. Kāds arī mīļuprāt uzklausīs tavus padomus, kas balstīti pieredzē. Dalies ar zināšanām un informāciju, vien savas profesionālās vai biznesa nākotnes idejas neizpaud.

VĒRSIS

Enerģija mutuļos un būs gūzma ideju. Kolēģi vai biznesa partneri brīnīsies – iepriekš vienmēr pozicionēji sevi kā pragmatisku cilvēku, bet tagad esi gatavs pat mesties avantūrās. Viņi jau nezina, ka, izrēķināti vairāki gājieni uz priekšu.

DVĪŅI

Tik daudz enerģijas, ka vai kalnus gāzt un tik daudz sirsnības, ka visu pasauli vari samīļot un visiem grūtdieņiem palīdzēt. Būs arī interesantas idejas un ir iespējas paplašināt profesionālās darbības lauku.

VĒZIS

Kolēģi vai darījumu partneri slavēs tavas darba spējas, zināšanas un ieteikumus. Iespējams, kāds vēlēsies tev deleģēt papildus pienākumus, taču ar šo uzmanīgi. Vai tev vajag visu pasauli glābt?

LAUVA

Vadība vai biznesa partneri izdomās arvien jaunus un jaunus uzdevumus – tas darbs nav pabeigts, šis nav iesākts... Varbūt patlaban ir tā reize, kad jāprot pateikt: „Tas neietilpst manos pienākumos!”

JAUNAVA

Diena sākas gausi, taču nedrīkst atslābt un pret pienākumiem sākt izturēties pavirši. Lai noturētos profesionālajā līmenī un paveiktu to, kas iecerēts, jābūt labā formā.

SVARI

Veiksmes laiks – gatavojies ceļam pa sarkano paklāju uz uzvarētāja pozīcijām. Vari izskatīt darba piedāvājumus un pieteikties kaut vai par "visu direktoru direktoru".

SKORPIONS

Jutīsi, ka darbi iekrājušies. Īpaši uzmanīgs esi juridiskajos jautājumos un darbā ar dokumentiem – Temīda nepiedod kļūmes. Nekas slikts nenotiks, ja darbus paveiksi lēnāk, toties precīzi.

STRĒLNIEKS

Iespējamas situācijas, kas steidzami jārisina un tikai tu spēj izdomāt variantus, kā tikt galā ar problēmām. Tev ir pieredze, zināšanas un lieliski nodemonstrēsi, uz ko esi spējīgs.

MEŽĀZIS

Labs laiks, lai ieliktu stabilus pamatus kādai nākotnes sadarbībai. Pavisam nejauša tikšanās – ballītē, izbraucienā vai prezentācijā – izrādīsies ne vien interesanta, bet arī noderīga. Iespējams, esi saticis īstos darījumu partnerus.

ŪDENSVĪRS

Orientējies uz jauniem projektiem. Ātra peļņa nebūs, bet ilgtermiņa pasākumi nesīs labumu. Tev ir pieredze un neatlaidība, lai idejas pārvērstos reālos rezultātos.

ZIVIS

Parādīsi savas zināšanas, spēsi dot padomus dažādās dzīves situācijās, nostiprināsi autoritāti. Ja arī kādā brīdī liekas, ka komunikācijas ir par daudz – nenorobežojies. Var rasties jauni projekti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu