“Foruma LĪDERE 2024” programma

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Forums "Līdere 2021"
Forums "Līdere 2021" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Līdz ar Lieldienu olu krāsošanu un ripināšanu straujiem soļiem atripojis aprīlis, mudinot domāt, ka gada plaukstošākais laiks vairs nav tālu. Arī pavasara sievišķīgākais un krāšņākais pasākums “Forums LĪDERE” ir vien dažu brīnišķīgu nedēļas nogaļu attālumā.

17. maijā Ķīpsalas izstāžu hallē jau 7. reizi norisināsies šis forums, kas veltīts ikvienai aktīvai, atvērtai, uz izaugsmi un attīstību vērstai sievietei. Ik gadu “Forums LĪDERE” kļūst grandiozāks un pārsteigumiem bagātāks. Šogad tajā piedalīsies 3000 apmeklētājas, kuras visas dienas garumā varēs baudīt foruma fantastisko atmosfēru, pārsteigumus un 14 iedvesmojošu un sirdsgudru lektoru lekcijas.

Kā ikkatru gadu, arī šogad “Foruma LĪDERE” programma būs sadalīta trīs daļās. Pirmā no tām veltīta sievietes profesionālajai izaugsmei. Par un ap to šogad uz foruma lielās skatuves runās diplomāte un NATO ģenerālsekretāra vietniece Baiba Braže, kura pastāstīs plašāk par sievietes drošību. Uz jautājumu “Vai sievietes nāk no Venēras?” atbildēs antropoloģe Aivita Putniņa. Kopā ar aktrise Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu mēģināsim saprast, kur labāk - ēnā vai aizvējā. Ar pieredzes stāstu par dzīves brīnumainajiem līkločiem, kas aizved pie sevis, dalīsies transformācijas trenere Laila Stancioff. Ar skatījumu no vīrieša perspektīvas jeb ko nozīmē būt īstam vīrietim un kā par tādu kļūt, dalīsies izaugsmes ideju realizētājs Ivars Juškēvics.

Pasākuma otrā daļa veltīta attiecībām, ģimenei un mijiedarbībai. To ar pieredzes stāstu par savu sievietes ceļu iesāks dziedātāja, sešu bērnu mamma Marta Marija Sproģe. Kā jūtas vīrietis un cik viegli vai grūti ir atšifrēt sievieti, atklās aktieris, uzņēmējs un politiķis Juris Žagars. Personīgā stāstā par partnerattiecību izaicinājumiem dažādos to posmos runās RISEBA valdes locekle un līdzīpašniece Irina Senņikova. Par jautājumu “Kam pieder tava seksualitāte?” aicinās padomāt vecmāte un ginekoloģe Dina Ceple.

Savukārt “Foruma LĪDERE” noslēdzošā jeb trešā daļa veltīta sievietes personīgajai izaugsmei. Par lietām, kas piešķir dzīvei garšu dažādos vecuma posmos, mudinās aizdomāties dzīvesstila emuāra autore Una Ulme. Par sievietes - līderes nozīmi vīrieša dzīvē un sabiedrībā savās atziņās un pieredzē dalīsies SOS bērnu ciematu asociācijas padomes priekšsēdētājs un SEB bankas valdes loceklis Kārlis Danēvičs. Kā solidaritāte var ietekmēt sievietes personīgo izaugsmi, pastāstīs TV producente un žurnāliste Kristīne Garklāva. Ginekoloģe un endokrinoloģe Astrīda Tirāne dalīsies pieredzē un zināšanās par to, kā saglabāt vitalitāti, sievišķību un dzīves kvalitāti visas dzīves garumā. Pirmo reizi “Foruma LĪDERE” vēsturē uzstāsies arī “pārsteiguma lektors”, kura identitāte un tēma netiks izpausta līdz pat šai pasākuma daļai.

Bez 14 harismātisku lektoru prezentācijām klātienes apmeklētājas no pirmās līdz pat pēdējai minūtei sagaidīs dažādi muzikāli, kulināri un citas maņas lutinoši labumi, priekšnesumi, kā arī “Foruma LĪDERE” partneru sarūpētie pārsteigumi. Šobrīd pieejamas pēdējās biļetes uz šo pasākumu, tāpēc foruma organizatori mudina neatlikt to iegādi uz pēdējo brīdī un iepriecināt sevi, draudzeni, mammu, māsu, meitu vai kādu citu īpašu sievieti ar vienu neaizmirstamu, sievišķīgu un iedvesmas pilnu dienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu