Sestdienas horoskops: 6. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 6. aprīlim. 

AUNS

Brīvajā laikā nav vēlamas sabiedriskas aktivitātes – tikai velti iztērēts laiks. Labāk vienatnē sakārtot domas, pievērsties garīgām praksēm vai darīt to, kas relaksē. Sevis mīlēšanas diena.

VĒRSIS

Attiecību tēmā pārdomu laiks, gribas rāmu dienu plūdumu un saprašanos no pus vārda. Dzīve uzdāvās vēlmju piepildījumu, ja būsi gatavs uzklausīt mīļoto un iedziļināties tajā, kas svarīgi.

DVĪŅI

Aicini kopā draugus un noorganizē izklaides pasākumu vai sportiskas aktivitātes. Kopā ar savējiem jautri un interesanti. Vakarā vari doties uz kultūras pasākumu vai izklaidēties klubā.

VĒZIS

Sazinies ar draugiem – šī diena ļoti piemērota „tusiņiem”. Kādam vienkārši jauki pavadīts laiks, kādam iespējas satikt cilvēku, ar kuru jau pirmajā acumirklī rodas simpātijas.

LAUVA

Izbaudi šo dienu, dodoties dabā, pie jūras, izbraucot kādu loku ar divriteni vai skrejriteni. Tā – lai vējš matos. Jauna deva enerģijas palīdzēs darbā tikt galā ar visgrūtākajiem uzdevumiem.

JAUNAVA

Dodies pārgājienā, brauc ar divriteni, nūjo... Izvēlies kādu no sportiskajām aktivitātēm, kas ļauj izvēdināt galvu. Brīvajiem ļaudīm derētu pievērsties attiecību veidošanai. Iespējams, tavs īstais cilvēks ir tepat līdzās.

SVARI

Brīvajiem ļaudīm iespējama sirdssilta un mīļa vēsts no kāda cilvēka svešatnē, savukārt ģimenes cilvēkiem derētu ieplānot nelielu ceļojumu. Attiecību un tuvinieku samīļošanas diena.

SKORPIONS

Šo dienu pavadi kopā ar savējiem. Vajag izkustēties, un kopā būšana sagādās prieku. Brīvajiem ļaudīm savukārt sirdī var iemirdzēties pavasara saulstariņš.

STRĒLNIEKS

Jauka diena kopā ar saviem mīļajiem – būs par ko parunāt, apmainīties ar viedokļiem. Sirsnīga atmosfēra un saviesīgi pasākumi. Ja šobrīd esi viens, tad sirdslietās nemierīgs laiks – jātiek skaidrībā, ko pats vēlies.

MEŽĀZIS

Nedomā par profesionālajām lietām, bet pievērsies ģimenei. Tavējie vēlas sirsnīgu kopā būšanu, interesantas brīvā laika nodarbes, ideju apmaiņu. Brīvajiem ļaudīm sirdī pavasara sajūta un saviļņojošas emocijas.

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē par garlaicību arī nevarēsi sūdzēties. Ja esi ar kādu kopā, tad no dzīve uzdāvās mīļi piepildītus brīžus. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un kaislības no pirmā acu skata.

ZIVIS

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Izplāno darbus rūpīgi. Ja gribēsi paveikt pārāk daudz, tad var gadīties – kaut kas paliek pusdarīts. To, kas bremzējas, atstāj uz vēlāku laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu