Svētdienas horoskops: 7. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 7. aprīlim. 

AUNS

Laba diena komunikācijai un sabiedriskām aktivitātēm: satiecies ar draugiem, dalies domās, uzklausi dažādus stāstus. Ne tikai jauki pavadīts laiks, bet arī jauna, noderīga informācija.

VĒRSIS

Sarīko lielo pavasara tīrīšanu, teritorijas uzkopšanu un ieplāno citus svarīgus darbus. Ir taču tik labi, ja apkārt spodrība un kārtība! Mājinieki ar prieku piedalīsies visā, ko esi iecerējis paveikt.

DVĪŅI

Ģimenes cilvēkiem sirsnīga kopā būšana - vienalga vai saimniecības darbos vai izklaidēs. Aicini kopā draugus un atklājiet grila sezonu. Brīvajām sirdīm pavasara brīnuma nojausmas.

VĒZIS

Ievēro veselīgu dienas režīmu, nesteidzīgu ritmu un parūpējies par pavasarīgu vitamīnu devu. Diena piemērota arī izbraucienam dabā ar pikniku noslēgumā.

LAUVA

Gribas sevi palutināt... Esi to godam nopelnījis, tomēr naudas lietās jābūt apdomīgam. Netērējies pārāk par modes precēm un dārgām izklaidēm. Ir tūkstošs citu veidu, kā sagādāt prieku. Sev un saviem mīļajiem.

JAUNAVA

Emocijām piepildīta diena. Draugi gribēs konsultēties par dažādām tēmām, izstāstīt to, kas uz sirds, arī mazliet paklačoties. Atceries, ka pārāk liela iedziļināšanās citu problēmās izsmeļ spēkus, ko vajag pašam.

SVARI

Svarīga privātā dzīve. Atver sirdi romantikai, siltām jūtām un izbaudi šo dienu kopā ar mīļoto cilvēku. Ja esi viens, tad pozitīvas emocijas gūsi no tikšanās ar draugiem un iziešanas sabiedrībā.

SKORPIONS

Brīvdienu jutīsies godam nopelnījis. Ko iesākt? Atpūties, aizbrauc pastaigāt gar jūru vai pa meža takām. Pievērsies bērnu vēlmēm un atbalsti viņu plānus, sazinies ar tuviniekiem svešatnē.

STRĒLNIEKS

Ir īstais brīdis, lai risinātu privātās dzīves jautājumus. Vajadzētu salikt „punktus uz i”, nokārtot kādas senas saistības un izvērtēt pagātnes norises, lai var doties tālāk nākotnē.

MEŽĀZIS

Visu uzmanību paņems mājas dzīve un pedagoģiskie jautājumi. Ja apspriežamas nopietnas tēmas, gādā par optimismu un pieej visam ar humoru. Vajadzētu kādu brīdi veltīt atpūtai un pārdomām vienatnē.

ŪDENSVĪRS

Neapspried to, kas notiek privātajā dzīvē ar citiem. Pat ar radiem un draugiem – ne. Emocijas diezgan mainīgas un, iespējams, jāpieņem kādi svarīgi lēmumi, vai no sirds jāizrunājas.

ZIVIS

Daudz darīšanu ģimenē - parūpējies par savējiem. Prieku sagādās kopīgas pusdienas vai mazas dāvaniņas. Ja ir iespējas, apciemo tālākus radus vai sarīko pie sevis omulīgu saietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu