LIKTA valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Melnūdris

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Andris Melnūdris
Andris Melnūdris Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Andris Melnūdris, liecina asociācijas publiskotā informācija.

Savukārt LIKTA valdes locekles amatā iecelta Inese Krilova.

Jau vēstīts, ka LIKTA biedru gadskārtējā kopsapulcē, kas notika šogad 21.martā, tika veikti grozījumi LIKTA statūtos, izveidojot padomi, un tajā ieceļot līdzšinējos valdes locekļus.

Asociācijas prezidentes amatā atkārtoti tika ievēlēta Signe Bāliņa. Tāpat LIKTA padomē tika iecelts Edmunds Beļskis, Ainārs Bemberis, Juris Binde, Jānis Bokta, Jānis Dambergs, Uldis Dzenis, Mārtiņš Gataviņš, Māra Jākobsone un Uldis Tatarčuks, kā arī LIKTA sekcijas IT klastera deleģētais pārstāvis Kaspars Kauliņš un LIKTA asociēto biedru sekcijas deleģētā pārstāve Elīna Rītiņa.

Asociācijā skaidroja, ka izmaiņas veiktas, lai sekotu labas pārvaldības principiem un orientēt asociācijas darbu uz ātrāku lēmumu pieņemšanu un izpildi.

Atbilstoši LIKTA statūtiem padomes locekļi amatā tiek iecelti uz diviem gadiem ar tiesībām tikt ievēlētiem atkārtoti. Savukārt asociācijas valdi ieceļ padome. Valde tiek ievēlēta bez noteikta pilnvaru termiņa līdz valdes atcelšanai ar padomes lēmumu.

LIKTA ir profesionāla nevalstiska organizācija, kas izveidota 1998.gadā un aptver visu Latvijas IKT nozari - informācijas tehnoloģiju un programmatūras jomu, telekomunikācijas un pakalpojumu sektoru. LIKTA mērķi ir veicināt informācijas sabiedrības attīstību, IKT izglītības pilnveidi un nozares izaugsmi Latvijā. LIKTA apvieno nozares organizācijas un uzņēmumus, kā arī individuālos biedrus un citas asociācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu