RFW 4. diena: BAE by Katya Shehurina X Adidas Riga

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars / TVNET GRUPA

BAÉ komanda Katjas Šehurinas vadībā ar prieku izziņo sadarbību ar sporta zīmolu ADIDAS RIGA kā daļu no Rīgas Modes nedēļas (Riga Fashion Week) ar plānoto lielo, noslēdzošo modes skati 11. aprīlī Hanzas Peronā, ar aptuveni 500 cilvēku lielu auditoriju.


Šī sadarbība ir ļoti īpaša un nojauc jebkādas robežas, apvienojot eleganci un greznību ar spēku un sportu, ļaujot tam pārtapt drosmīgā, iedvesmojošā, bet ērti valkājamā ielu modes stilā.

ADIDAS misija ir būt labākajam sporta zīmolam pasaulē. Kā paši raksta: “Viss, ko mēs darām sakņojas sportā. Sports spēlē neizsakāmi svarīgu lomu arvien vairāk cilvēku dzīvēs spēles laukumā un ārpus tā. Tas ir centrs ikvienai kultūrai un sabiedrība, un ir mūsu veselības un laimes pamatā”.

Ar apbrīnu, kā ADIDAS ir kļuvuši par vienu no “pirmās izvēles” zīmoliem, kad iedomājamies par sporta apģērbu, kā viņi spējuši radīt tendences jeb trendus ar tik ļoti unikālo zīmola tēlu un elementiem, tikmēr BAÉ radītās kleitas ir tik daudzpusīgas ne tikai ar unikālajiem aksesuāriem, bet arī darbojoties kā audekls, kuru papildināt ar ikviena personību un stilu.

Šī visa iedvesmotā BAÉ radītāja Katja redzēja šo kā lielisku iespēju radošai ielu modes apvienībai, lai iedvesmotu arī citus. BAÉ aptver ilgtspējīgas greznības vīziju un ir “lēnās” modes jeb slow-fashion aizstāvis, izaicinot ātrās tendences jeb fast-fashion apģērbu zīmolus. Zīmola ideja sākas ar pārliecību par sieviešu apģērbu radīšanu, kas ne tikai demonstrē cauri laikiem ejošu eleganci, bet arī piešķir prioritāti mūsu planētas labklājībai, katru apģērbu radot ar mūžīgi dzīvojošiem siluetiem.

ADIDAS tic, ka darbojoties kā atbildīgs zīmols, tāds, kas ir pilnībā apņēmies respektēt cilvēku tiesības, veicinās ilgstošus ekonomiskos panākumus, un arī viņi aktīvi strādā, lai sasniegtu savus ilgtspējības mērķus.

Abi zīmoli iestājas par ilgtspējību, vēlmi ikvienu padarīt īpašu un ambīciju iekarot pasauli. Tieši tāpēc plānotā modes skate ir pelnījusi tik lielu uzmanību, un būs neaizmirstams izrāviens cauri stereotipiem par eleganci, sportisko stilu un greznību, ko ietērpt augstās modes ielas stilā palīdzēs Latvijā atzīta un labi zināma stiliste, modele Sintija Selicka.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu