NOSKATIES Krāpnieks no trīs bērnu māmiņas izvilina ievērojamu summu, izliekoties par Iekšlietu ministrijas darbinieku (6)

TVNET/TV3.lv, Bez Tabu
CopyLinkedIn Draugiem X
Bankomāts. Ilustratīvs attēls.
Bankomāts. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Trīs bērnu māmiņai Annai pirms nedēļas piezvanījis kāds vīrietis vārdā Oļegs un uzdevās par Iekšlietu ministrijas darbinieku. Vīrietis centies viņas vietā paņemt aizņēmumu, jo it kā Anna esot slimnīcā un ir nepieciešami līdzekļi ārstēšanai. Saruna beidzās bēdīgi – no Annas tika izkrāpti teju 7500 eiro, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Oļegs lūdzis Annai iesaistīties izmeklēšanā un piekodinājis nevienam par sarunu nestāstīt, citādāk viņai draudēšot kriminālatbildība. Anna pēc tam savienota ar sievieti, kura uzdevusies par iestādes "Centrālā banka" darbinieci. 

Sieviete Annai lūgusi aizņēmuma summu 7260 eiro apmērā sadalīt pa vairākiem kontiem un doties uz bankomātu to izņemt. Pēc tam nauda jāieliek pakomātā un jāsūta uz Centrālo banku.

Anna jau paguva naudu ievietot pakomātā un saprata, ka pieļāvusi kļūdu un sazinājusies ar policiju. Taču krāpnieki lielo summu jau paguva savākt.

Valsts policija uzsver, ka šī nav jauna krāpnieku shēma. Policija uzsākusi izmeklēšanu.

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu