Viktorijai Bekhemai – 50! Fakti, ko nezināji par viņu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Modes dizainerei, stila ikonai, "Spice Girls" grupas dalībniecei, pasaulslavenā futbolista Deivida Bekhema sievai un četru bērnu mātei šogad aprit jau piecdesmit! Lūk, ko tu, iespējams, nezināji par viņu!

1. Viņas mīļākais seriāls ir "Sekss un lielpilsēta" - viņa to ir skatījusies atkal un atkal neskaitāmas reizes. Tikšanās ar Sāru Džesiju Pārkeri, kas atveido seriāla Keriju Bredšovu, bijusi viena no aizkustinošākajām Viktorijas pieredzē.

2. Pirms Deivida viņa bija saderinājusies ar elektriķi un inženieri Marku Vudu, kurš strādāja viņas tēva elektronikas piegādes biznesā. Viņi divus gadus dzīvoja kopā ģimenes mājā Hertfordšīrā, bet pēc tam saderināšanos atsauca. Toreiz Viktorijai bija divdesmit!

Foto: SIPA/Scanpix

3. Viktorija ir māņticīga, piemēram, viņa neiet zem trepēm un, kad redz žagatu, – pamāj tai, kas esot uz veiksmi!

4. Viņas brālim Kristiānam un māsai Luīzei abiem ir četri bērni, tāpat kā Viktorijai un Deividam, kuriem ir Bruklins (25), Romeo (21), Krūzs (19) un Hārpere (12). Tātad Viktorijas tēvs un māte ir vecvecāki 12 mazbērniem!

Viktorija Bekhema ar dēlu Krūzu.
Viktorija Bekhema ar dēlu Krūzu. Foto: AFP/SCANPIX

5. Viņas mīļākā krāsa ir saulrieta oranža.

8. Lai gan pirms tam Viktorija un Deivids tikās ar Saseksas hercogiem, kā arī apmeklēja Harija un Meganas kāzas, pēc skandāliem karaļnamā abi ir pārtraukuši attiecības ar hercogiem. 

9. Lai gan Deivids un dēls Bruklins ir kaislīgi pavāri, Viktorija pavārmākslā ir nulle. Meita Hārpere reiz teikusi: "Mammīt, tu neproti pagatavot pat sausās brokastis!"

Viktorija un Deivids ar bērniem.
Viktorija un Deivids ar bērniem. Foto: AP/Scanpix

10. Pusdienās Viktorijai vienmēr ir zivis un tvaicēti dārzeņi, taču pusaudža gados tās bija "McDonald's".

11. Pati par slaveno "Bekhemas blondo matu asimetrisko griezumu" šodien viņa saka – ak šausmas! Viņas pašreizējais "labākais draugs" ir amerikāņu frizieris Kens Pāvess, kurš ir arī Hārperes krusttēvs un ceļo kopā ar viņiem. "Viņš ir ģēnijs," viņa saka. Viņus iepazīstināja aktrise Eva Longorija, arī ļoti tuva Viktorijas draudzene.

12. Nelaiķis modes dizainers Aleksandrs Makvīns viņu ienīda un atklāti izsmēja. Dizainera Džona Galjano biogrāfijā teikts, ka Makvīns aizliedza Viktorijai ierasties uz savu šovu 2005. gadā. Kāpēc - nav zināms!

Foto: SIPA/Scanpix

13. Lai gan Viktorija  alkoholu lieto reti, tomēr viņai patīk izdzert glāzi vai divas (ļoti dārga) sarkanvīna. Viņai patīk arī karsts sakē.

14. Viņas mīļākās smaržas saucas "Room Service", ko darinājis parfīma meistars Vilhelms. 

15. Meitai Hārperei vārds likts par godu Viktorijas iecienītākajai grāmatai „Kas nogalina lakstīgalu” (“To Kill a Mockingbird”) autorei - Hārperei Lī. 

Deivids Bekhems ar meitu Hārperi.
Deivids Bekhems ar meitu Hārperi. Foto: SIPA/Scanpix

16. Viņa ir kristālu  fane - viņai patīk turēt tos rokās, lai relaksētos. Viņa reiz teica: "Mans pirmais kristāls bija melns obsidiāns, un es to joprojām nēsāju visur līdzi. Man patīk ieskaut sevi ar pozitīvu enerģiju, tāpēc bieži manā rokassomiņā ir neliela kristāliņu kolekcija."

17. Par savu pirmo algas čeku no grupas "Spice Girl" Viktorija nopirka baltas Patrick Cox Wannabe kurpes!

Foto: SIPA/Scanpix

18. Viktorija aizvien spēj nosēsties špagatā!

19. Lai gan daudzi viņu apcēla par sliktu dziedātprasmi un plastiku uz skatuves, Viktorija ir beigusi prestižu aktiermākslas skolu. 

20. Viktorijas meistarstiķis – no mango bērniem izgrebt ezi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu