Jauns patiesu noziegumu televīzijas kanāls Duo 5 jau pieejams Latvijas skatītājiem

Foto: Publicātes foto

Noziegumu cienītājiem Latvijā ir sagādāts pārsteigums – jau no 30. aprīļa ir pieejams jauns patiesu noziegumu televīzijas kanāls Duo 5. “Mūsu plašajā programmā ir iekļauta daudzveidīga dokumentālo raidījumu izlase, katrs izvēlēts ar savu unikālo skatu punktu uz patieso noziegumu žanru,” atklāj Duo 5 pārstāvis Pēteris Remerts. Kanāls savu auditoriju aizraus ar raidījumiem, kas sagādāti no vadošajiem ražotājiem Amerikas Savienotajās Valstīs, Lielbritānijā un Eiropā.

Nepārspējams satura piedāvājums

Duo 5 jau šobrīd piedāvā vairāk nekā 1000 stundas oriģināla, un tas tiks nemitīgi papildināts. “Duo 5 nosaka jaunu standartu patieso noziegumu raidījumu žanrā. Mūsu piedāvājumā ir plašākā izvēle – no augsta profila slepkavību lietām līdz mazāk zināmiem, taču ne mazāk saistošiem stāstiem, un raidījumu piedāvājums ir veidots tā, lai pilnībā apmierinātu mūsu auditorijas ziņkārību,” norāda Wide Media vadītājs un Duo 5 oficiālais pārstāvis Latvijā P.Remerts. Kanāls ir pieejams latviešu valodā, un tam pieejams audio celiņš arī oriģinālvalodā un krievu valodā.

Intriģējošākais Duo 5 piedāvājums

Kanāla daudzveidīgajā piedāvājumā noteikti jāizceļ vairāki seriāli – “Pazudis” katru dienu skatāms pulksten 18.15 un “Šausmas kaimiņos”, kas pulksten 19.30 skatītājus iepazīstinās ar saspringtiem kaimiņu strīdiem. Abi seriāli ir ieguvuši augstus IMDb vērtējumus un cienītāju pulku, kas lieliski raksturo to popularitāti un patieso noziegumu fanu novērtēto aizraujošo stāstījumu.

“Pazudis” iedziļinās sirdi plosošos stāstos par pazudušām personām, neļaujot skatītājiem atslābt ne uz mirkli, kamēr izmeklētāji atklāj katras lietas noslēpumainos apstākļus. Savukārt “Šausmas kaimiņos” pēta piepilsētas ļaužu it kā mierpilno dzīvi, kur slepenības un noziegumi satricina veselas kopienas.

Citi seriāli ko iesakām noskatīties

Līdztekus iepriekš minētajiem seriāliem Duo 5 piedāvā arī citus kritiķu atzītus raidījumus, piemēram, “Savrupmājas un slepkavības“, kas dod ieskatu augstākās sabiedrības noziegumos. Kanālu papildina arī tādi seriāli kā “Noziegums, kuru atcerēties”, “Keisijs Antonijs: Amerikāņu slepkavību mistērija” un “Laipni lūgti slepkavību pilsētā”, katrs piedāvājot unikālu perspektīvu un izmeklēšanas stilu, papildinot kanāla plašo satura piedāvājumu.

Duo5 pieejamība

Sākot ar 2. maiju, Duo 5 ir pieejams HD kvalitātē visu vadošo TV operatoru piedāvājumā, tostarp, TET, Baltcom, Balticom, Go3 un LMT. Lai iegūtu vairāk informācijas par Duo 5 pieejamību, iesakām sazināties ar jūsu televīzijas pakalpojumu sniedzēju.

Lai uzzinātu vairāk par TV kanāla programmu, apmeklējiet www.duo5.lv!

 

Uz augšu