"Elektrum" maija vidū izsūtījis paziņojumus klientiem, ka no 1.jūlija tiks samazināta elektroenerģijas cena. Tiesa, ne visi klienti šādus paziņojumus saņēmuši. Vai tas nozīmē, ka mazāk par elektrību maksās tikai daļa valsts uzņēmuma klientu? TVNET+ skaidro situāciju un atklāj arī trikus, kā salīgto elektrības cenu samazināt, negaidot proaktīvu tirgotāja darbību.

Daļa valsts energokoncerna "Latvenergo" elektroenerģijas tirdzniecības zīmola "Elektrum" klientu maijā ir saņēmuši iepriecinošas elektroniskās vēstules. "Pateicamies Jums par uzticēšanos un veiksmīgu sadarbību! Jūsu līgumā (īpašuma adrese) izvēlētajam produktam "Elektrum Ekonomiskais" no 2024. gada 1. jūlija samazināsies elektroenerģijas cena."

Starta punkts jeb pašreiz spēkā esošā elektroenerģijas cena klientiem atšķiras, bet no 1. jūlija paziņojumus saņēmušajiem "Elektrum Ekonomiskais" produkta pircējiem jaunā elektroenerģijas cena būs 0,14649 eur/kWh ar PVN.

Savukārt daļai klientu, kuri izvēlējušies produktu "Elektrum Izdevīgais", jaunā elektroenerģijas cena no 1. jūlija būs 0,13673 eiro/kWh.

Varbūt, priecājoties par labajām ziņām, palaidāt garām vairākas reizes pieminēto "daļai klientu". Uz kuriem cenas samazinājums attieksies?