Zolitūdē veikalā IKI sadūmojuma dēļ evakuēti cilvēki (123)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Svētdien rīta pusē veikalā IKI Zolitūdē izveidojies īssavienojums ēkas apsildes elektroinstalācijā, kas izveidoja sadūmojumu. Veikalā nekavējoties ieradušies ugunsdzēsēji un bojājums novērsts.

SIA Palink mārketinga vadītāja Raimonds Janševskis TVNET pasāstīja, ka nostrādājot trauksmes signalizācijai, nekavējoties tika veikta visu veikala darbinieku un apmeklētāju evakuācija. Notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji, kas novērsa situācijas cēloni. Par ēkas apsaimniekošanu atbildīgais uzņēmums patreiz ir veicis apsildes iekārtas remontu un pēc veikala apsekošanas nekāds papildus apdraudējums nav konstatēts.

Patreiz notiek telpu vēdināšana un jau pēcpusdienā veikals būs atkal atvērts apmeklētājiem.

Aculiecinieki apgalvo, ka veikalā «Iki», Aleksandra Bieziņa ielā 8, šorīt nostrādājusi ugunsdzēsības signalizācija, tādēļ no veikala evakuēti visi cilvēki. Cilvēki evakuēti plkst.11.05, bet plkst.11.13 notikuma vietā ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki.

«Iki» atrodas līdzās sabrukušajam lielveikalam «Maxima».

Komentāri (123)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu