Austrālijas policija pārāk aizrāvusies ar «Ātrs un bez žēlastības»?

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Austrālijas autoentuziasti bažījas, ka Jaundienvidvelsas policija varētu būt pārāk aizrāvusies ar filmu sēriju «Ātrs un bez žēlastības», tādējādi nolemjot iegādāties ekskluzīvu un ļoti dārgu sporta automašīnu, vēsta tīmekļa medijs «Mashable».

Autoentuziastu tīmekļa vietne «THE-LOWDOWN.com» savā profilā sociālajā tīklā «Instagram» piektdien ievietojusi attēlu, kurā redzams, ka kravas automašīnā tiek transportēta sporta automašīna ar policijas krāsojumu.

Entuziasti noskaidrojuši, ka minētais transporta līdzeklis ir Lielbritānijas uzņēmuma «McLaren» ražotais superauto modelis «650S», kura cena Austrālijas tirgū veido aptuveni 450 000 Austrālijas dolāru (apmēram 280 000 eiro).

«THE-LOWDOWN.com» pauž izbrīnu par šādu neparastu policijas izvēli.

Tomēr tas izrādījis vien pārpratums un ekskluzīvais policijas automobilis ielās nepatrulēs.

Jaundienvidvelsas policijas pārstāvji norādīja, ka sporta automobilis izmantos labdarības kampaņā un tas netiks izmantots policijas ikdienas darbā.

Ar minētās kampaņas palīdzību Jaundienvidvelsas policija vāc līdzekļus dienesta pienākumu pildīšanas laikā bojā gājušo policistu ģimeņu atbalstam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu