Džordana stāsts: Pamest darbu un ceļot ar diviem četrkājainiem mīluļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

2016. gada decembrī Džordans Kahana brauca automašīnā pa kādu ceļu Arizonas štatā ASV, kad ceļa malā pēkšņi pamanīja divus nelielus suņus. Viņš bija ceļā uz Kolorado, lai kopā ar draugiem svinētu Jauno gadu, taču apstājās, lai paņemtu suņus un nogādātu veterinārajā klīnikā. Kopš tā laika viņi ir nešķirami!

Abi astoņus mēnešus vecie kucēni cieta no dehidrācijas un pēc tam, kad veterinārajā klīnikā ārsti par dzīvniekiem bija parūpējušies, Kahana nolēma abus adoptēt.

Kopš tā laika 30 gadus vecais Džordzans un viņa suņi kļuva par nešķiramiem draugiem. Vīrietis ar četrkājainajiem mīluļiem nolēma apceļot ASV un līdz šim viņi ir viesojušies 35 dažādos štatos.

Līdzīgi kā citi ceļotāji, arī Džordans par saviem piedzīvojumiem regulāri ziņo sociālajos tīklos «Instagram» un «Youtube». Laika gaitā interesentu skaits, kas seko līdzi trio piedzīvojumiem, pieaudzis līdz 90 tūkstošiem.

«Pirms es izglābu abus kucēnus, biju plānojis pamest darbu un pievērsties ceļošanai,» Kahana atklājis medijam «INSIDER». «Novembrī biju iegādājies vienvirziena biļeti uz Bali, lai dotos prom martā. Tomēr pēc suņu izglābšanas mana dzīve mainījās. Es tik un tā fokusējos uz ceļošanu, taču nolēmu to darīt ASV.»

Mūsdienās arvien vairāk dzirdams par cilvēkiem, kuri nolemj piepildīt savus sapņus un apceļo pasauli. «Ja tas tevi aizrauj, tu atradīsi veidu, kā to piepildīt. Tici pats sev. Pieņem izaicinājumu. Stāsti un pieredze atspēko mūsu bailes no nezināmā,» citiem cilvēkiem iesaka Džordans.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu