Miljardieris Brensons meklē asistentu, kurš strādātu uz viņa privātās salas Karību jūrā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Miljardiera un uzņēmēja Ričarda Brensona uzņēmums «Virgin Group» izsludinājis jaunu, vilinošu vakanci. Tiek meklēts privāts asistents, kurš kopā dzīvotu uz Brensonam piederošas salas Karību jūrā, ziņo ārvalstu mediji.

Sociālajā vietnē «LinkedIn» publicēta darba vakance privātā un administrācijas asistenta vietai. Atbilstošākajam kandidātam būs unikāla iespēja pārcelties uz dzīvi Nekera salā - Ričarda Brensona privātajā salā Karību jūrā.

«Šī ir administratīva loma, kas sevī iekļauj darbu divos noslogotos birojos,» vēstīts darba sludinājumā. Asistenta galvenie pienākumi būs žurnāla un e-pastu menedžēšana, vispārēja korespondence, arhivēšana, ceļojumu rezervēšana, kā arī asistēšana Ričardam Brensonam.

Uzņēmums «Virgin Group» meklē cilvēku, kuram ir administrēšanas un organizēšanas spējas, taču būtiska ir arī cilvēka personība. Uzņēmums meklē atvērtu un entuziastisku cilvēku, kurš spētu darba pienākumus pildīt diskrēti un konfidenciāli.

Lai pieteiktos vilinošajai vakancei, jānosūta savs CV un ne vairāk kā divas minūtes garš video, kurā jāiekļauj svarīgākā informācija par to, kāpēc šai vakancei tu būtu atbilstošs.

Sīkāks info šeit.

Lūk, dažas fotogrāfijas, kuras Ričards Brensons publicējis sociālajos tīklos, esot uz savas privātās salas.

#necker rainbow

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on

#kitesurfing #neckerisland Image by Brahm Van Der Hoeven

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on

Necker Island #sunset

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu