Runā, ka... jaunais Ford Focus tiks parādīts jau nākamnedēļ

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Trešās paaudzes Ford Focus tiek ražots kopš 2011.gada, tādēļ ir laiks mainīties. Pēc neoficiālas informācijas tas jau faktiski ir noticis un jaunais «fokuss» tiks parādīts nākamnedēļ.

Ford Rumānijas nodaļa tīmeklī izplatījusi jaunā, ceturtās paaudzes Focus videotīzeri, kurā atklāj modeļa pirmās parādīšanas datumu. Ja var ticēt video beigās izgaismotajiem cipariem, jaunais Focus tiks parādīts 10.04.18.

Pēc izdevuma Autoevolution rīcībā esošās informācijas Focus montāža notiks Ford rūpnīcā Zārluī, Vācijā, netālu no robežas ar Franciju. Turpat tikšot ražots arī Focus universālis, ziņo Motor.ru.

Modeļa motoru paletē provizoriski ietilps 1 un 1,5 litru EcoBoost benzīna turbo motori, kā arī 1,5 un 2 litru dīzeļdzinēji no EcoBlue saimes. Motoru komplektēšanai varēs izvēlēties starp manuālo un astoņu pakāpju automātisko transmisiju.

Paredzams, ka Focus būs pieejams arī bagātīgāks aprīkojums. Atkarībā no vēlmēm un iespējām tam varēšot pasūtīt viedtālruņu bezvadu uzlādes iespēju, stikla jumtu, bagāžnieka vāku ar elektropiedziņu un Bang&Olufsen audio sistēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu